Posted December 14, 200816 yr mam pytanie dotyczące relikwi do zebrania.Zebrałem 5/6. Nie zebralem w 1 chapterze. Gdybym wczytał sejwa w 1 chapterze i odnalazł relikwie to czy dostałbym achieva?
December 29, 200816 yr http://www.mahalo.com/Tomb_Raider_Underworld_Achievements jakby ktos chcial, macie tu na dole filmiki do swana i drivera
January 26, 200916 yr Mam ten sam problem znaczy mamy 4 relikiwe i nie wzialem tez w 1 chapterze i 4 a przeszedlem całą gre i wczytalem sejwa wzialem pozostale 2 i nie dostalem achovmneta i co ja mam zronbic na nowo przechdozic te lvle ;/
January 26, 200916 yr Ja wiem gdzie sa skarby tylko mi nie zalicza tego jak znajde go bo juz gre pzreszedle ma zeby nie isc od poczatku gry do tego momentu biore LOAD i gram od jakiegos tam momentu aby szybcie jzdobyc relict i co ja mam zrobic grac od nowa czy od tego momentu i az do konca lvlu grac wtedy mi sie zapisze to ?
January 26, 200916 yr Tak logicznie myśląc to trzeba grać od nowa i zbierać wszystko po kolei. Edited January 26, 200916 yr by yaros22
January 26, 200916 yr no i ta krobie a swoja droga glupie to troche jest...tak samo mialem z achivmentem ze skakanie mdo wody dostalem juz za skok kolo Krakena a potem nie skoczyl na statku i grale mdalej i na koncu chciale mdozbierac brakujace achivmenty wczytyje gre do tego momentu skacze i nie wchodzi achivment dopeiro jak gralem od poczatku gry wbil sie ;/ GLUPOTA !!
January 26, 200916 yr Wychodzi na to ze trzeba grac odrazu z filmikiami/poradami by nie tracic czasu na kolejne przejscia gry...
January 26, 200916 yr Wychodzi na to ze jesteście ślepi. Po skończeniu gry można odpalić treasur hunt i dozbierać to co zostało.
January 27, 200916 yr Tak tez to zauwazylem dopiero w LOAD jest sejw gdzie mozesz wybrac kazdy lvl i prezjsc go jeszcze raz !! Szkoda tylko ze musisz grac od poczatku lvlu a nie wyierajac dokladnie gdzie chcesz zaczynac
January 27, 200916 yr Cos mi ten Swan Diver 2 nie wychodzi - skacze z ten bialej skrzyni i lipa - powtarzam kilka razy i 0 efektow
January 28, 200916 yr Mialem ten sam problem pewnie robisz to tak ze wczytujesz ten moment na statku i dochdozisz tam...ja tez tak robilem i lipka musisz (ja tak zrobilem) gralem od poczatku skoczylem tam kolo krakena (tam dgzie dostajesz achivmenta) pozniej dochdozisz do statku i tam skaczesz i wtedy powiennien Ci wskoczyc achivment A ja mam problem z MASTER SPEED DEMONEM nie mam pojecia jak to zrobic ;/
January 28, 200916 yr Tzn mam zrobic 3 skoki przy 1 uruchomieniu gry? OMG. Sadzilem ze 1000 bedzie przyjemny w tej grze... Edited January 28, 200916 yr by signap
January 28, 200916 yr Dokladnie ale to nie jest problem pzeciez te skoki sa na popczaku gry jakies 15 minut i masz to gorzej z tym achivmentem Master Demon Speed nawet nie wie mo co tam chodzi znaczy wiem musze zrobic 3 tamte chalenge z motorem i juz zrobilem a to i nic nie dostalem ;/
January 28, 200916 yr http://www.xbox360achievements.org/game/to...derworld/guide/ - moze pomoze Co jeszcze trzeba w tej grze zrobic za 1 razem jak te skoki i relikwie (tzn zebrac po koleji)? New Game rownia sie zbieraniem od nowa skarbow?
January 29, 200916 yr Z dozbeiraniem skarbów to ja gralem od poczatku znaczy tylko relikty ale niezauwazylem ze potem jest sejw z gry TREASURE HUNTER i tam wybierasz jaki chcesz lvl i dozbierasz skarby i relikty
February 1, 200916 yr Można jakoś sprawdzać ile się ma skarbów w danej planszy? edit: skarbów jest 179?, a reliktów 6? Edited February 1, 200916 yr by Fuji
February 1, 200916 yr Da sie - chyba w Back'u w ktorym z opcji jest zaznaczone 20/24 Edited February 1, 200916 yr by signap
April 16, 200916 yr Dokladnie ale to nie jest problem pzeciez te skoki sa na popczaku gry jakies 15 minut i masz to gorzej z tym achivmentem Master Demon Speed nawet nie wie mo co tam chodzi znaczy wiem musze zrobic 3 tamte chalenge z motorem i juz zrobilem a to i nic nie dostalem ;/ no to mam pytanko bo skoczyłem z krakenu i zapisałem sobie grę, nie chciało mi się dalej grać już, to teraz żeby zaliczyło mi 2 skok na statku, to muszę jeszcze raz skoczyć z krakenu a potem ze statku? dodam że z krakenu mam już ach.