March 16, 200818 yr GameCube czarny z oryginalnym padem (czarnym), memorka 10 oryginalnych gier w tym m.in. Resident Evil 0, Metroid Prime, The Legend of Zelda: TP Edited March 16, 200818 yr by Iceman
March 23, 200817 yr dzisiaj nabylem Gacka,z jednym padem,bez memorki(jutro kupie od kumpla),4 gry: -RE Zero -MGS Twin Snakes -Star Wars Rogue Squadron II&III
March 27, 200817 yr Mój któryś tam z kolei Gacek - GC, padzik, memorka - Eternal Darkness - Wind Waker - Rebel Strike
March 28, 200817 yr moj nowy nabytek: -gamecube (czarnuch) -pad -memorka -wszystkie kable + rgb no i gry: -re remake -re4 -zelda wind waker <_< Edited March 28, 200817 yr by Siwy_
April 12, 200817 yr Mój Gacek to : - Limitowana Edycja Platinum - 1 oryginalny pad - Kabel RGB - 5 gierek. Dopiero rozpoczynam przygodę z tą konsolą
April 14, 200817 yr No i ja parę dni temu nabyłem gacława od kolegi z forum konsolka przerobiona Viper'em w obudowie ICED CUBE (transparent green) czarny padzik memorka i trochę gierek...
April 23, 200817 yr Ja mam czarnego gacka z jednym padem i tylko dwiema grami: -zelda wind waker -Resident Evil 4
June 1, 200817 yr To i ja skrobne... Moj pierwszy GC i w sumie pierwsza konsola N w moim domu (lepiej pozno niz wcale...) GC Limitka Resident Evil 4 + RGB Nintendo + Memorka limitka Resident Evil + wszystkie Residenty Pytanie konkursowe - jakiej gry fanem jestem?
June 1, 200817 yr To i ja skrobne... Moj pierwszy GC i w sumie pierwsza konsola N w moim domu (lepiej pozno niz wcale...) GC Limitka Resident Evil 4 + RGB Nintendo + Memorka limitka Resident Evil + wszystkie Residenty Pytanie konkursowe - jakiej gry fanem jestem? Hmm pokemonów?? Mi ostatnio udało się nabyć gacka po okazyjnej cenie. teraz tylko czekam aż mi zamówione Residenty przyjdą.
June 2, 200817 yr Hmm pokemonów?? Hmmm... Nie zaliczam tej odpowiedzi... Limitowaną konsole Nintendo Pokemon Pikachu mam - ale to N64 a pytanie dotyczylo GC
June 18, 200817 yr Ja też mam Gacka od kilku dni. Stoi tuż obok PS2 i ładnie się komponuje:p Moje gry : - Legend Of Zelda: The Twilight Princess - Resident Evil Remake
July 21, 200817 yr I od dwóch dni jestem kolejnym szczęśliwym (to się jeszcze okaże) posiadaczem Gacka. Mój to Limitowana edycja RE4 a gierki: - Mario Kart Double Dash - NFS: Underground - The Legend of Zelda: Collectors Edition (dodatek do MKDD) - GoldenEye - Eternal Darkness
July 21, 200817 yr To i ja się wpisze ;P Opeócz Gacka posiadam jeszcze: - Resident Evil - NBA Courtside 2002 - ISS 2
August 10, 200817 yr Czarny zadbany GC (bez przeróbek oczywiście ) , jeden pad , 2 memorki i gry : -MGS -Animal Crossing Styknie
August 12, 200817 yr A Wii z padem od GC i memorką też się liczy? Jeśli tak to ja też się wpisuję razem z Zelda Wind Waker Limited Edition nie wkurzajcie się w końcu wii ma flaki z Gacusia.
September 1, 200817 yr Ja mam fioletowego GaCka + memorka + 2x Pad + Metroid Prime 1 i 2 + Resident evil 0, Remake, Code: VX + F1 2002 + MoH: Frontline + JB 007: EoN
September 22, 200817 yr skoro inni napisali, mój to wersja RE4, do tego karta pamięci 1000 bloków (chyba, nie pamiętam, ale duża ), karta pamięci RE0, 3 pady i kilkadziesiąt gier, za dużo żeby wymieniać wszystkie, ale RE są i Ikaragua tez jest, wszystkie originały;)
October 7, 200817 yr to ja tez sie wpisuje..gcn ,pad,memory 64 mg...i 146 gier w tym 20 oryginałów....dzis jeszcze nabyłem lamborghini (swietna gierka0 ..i robocop...czyli mam juz148 gierek..pozdrówka
October 7, 200817 yr I czym tu się chwalić? Piratów to można mieć tysiąc pincet sto dzywincet. No ale 20 orgnałów to nawet nawet
October 8, 200817 yr jak masz pirata lamborgini to jestes dobry..ja ta gre 2 lata szukałem.....a po co mi dziesiec oryginałow jak ja chce zagrac na kazdej gierce co wyszła na gcn...ja teraz moge nacieszyc oczy bajeczna grafa w lamborgini...a ty niestety ...moze tej gry na oczy nie zobaczysz...
November 3, 200817 yr pewnie 5 gier mu przypasowalo z czego 4 to gry multiplatformowe w ktore juz gral na ps2/xpudle ;]
November 3, 200817 yr Cóż, są mniej lub bardziej udane zakupy.Na moją opinię wpłynęły czynniki zewnętrzne, jak choćby brak gier i akcesoriów; ponadto niewielkie możliwości konsolki.To jest oczywiście moje zdanie, w pewnych kwestiach moge się mylić, więc proszę bez żadnych ataków fan boyów .