Posted January 1, 200916 yr Jako, ze pewnie wiekszosc chetnie by ciorala na live a nie ma w co taka koncepcja na topic. Zna ktos demowki do zassania z marketplace za free w ktore mozna zagrac online? Podawajcie tytuly, sciagnalem Wormsy ale w demo przez live pograc nie idzie. ;\
January 1, 200916 yr Sprawdź może BF:BC, ale wątpie czy jakiś serwer pozostał, premiera już trochę czasu temu była.
January 1, 200916 yr Left 4 Dead (z tego co wiem, to demko jest dostępne na japońskim marketplace) Far Cry Instincts Predator ENEMY TERRITORY : QUAKE WARS
January 2, 200916 yr Musisz założyć nowe konto na Japonię, aby mieć dostęp do japońskiego marketplace (analogicznie jest w przypadku innych państw)
January 5, 200916 yr Musisz założyć nowe konto na Japonię, aby mieć dostęp do japońskiego marketplace (analogicznie jest w przypadku innych państw) Np. Cobra 11 ktory jest na DE markecie pobralem bez problemu z konta US (mojego scorpionpl) choc tam juz tej gry nie bylo ale RE5 czy L4D sie nie da tym sposobem. Demo Quake 4 pozwala na mulit ale czy ktos sie znajdzie do grania to niewiem Edited January 5, 200916 yr by signap
January 6, 200916 yr Jeżelili załozysz sobie konto na USA to możesz pobrać fula Aegis Wing bardzo dobra gra arcade a jeszcze lepsza na live, Burnout, Grid, Timeshift takie znam bo w nie grałem Edited January 6, 200916 yr by wujakamil
January 6, 200916 yr GRID ma, co do Burna to chyba ma wylaczone serwery bo pamietam ze kiedys przedluzyli online w demku