January 7, 200916 yr Taaa, ciężka sprawa, ale może warto spróbować coś takiego zorganizować, coby nie było tak nudno na scenie. Co myślicie? 8) Edited January 8, 200916 yr by mr pablo
January 8, 200916 yr Byly juz ligii 2v2 itp. cieszyly sie zainteresowaniem, ale w praktyce bylo... zupelnie na odwrot. Pare teamow (1-3 na 10-12) rozgrywalo wszystkie mecze a reszta lipa. Ale moze warto sprobowac ponownie?
January 8, 200916 yr Author Wiem o czym piszesz. Byłem swego czasu współorganizatorem paru turniejów w Forze . No, ale czasy się zmieniają.
January 8, 200916 yr Takze uwazam, ze powinno sie dziac wiecej po Livie, moze wreszcie mozna by pograc z rodakami w ha czy.
January 8, 200916 yr No pomysł dobry, tylko trzeba to dobrze zorganizować. Z frekwencją nie powinno być problemu bo przecież codziennie gramy razem. Tylko potrzebne są konkrety
January 8, 200916 yr Bardzo chetnie, ale znajac polskich graczy, to wyjdzie to srednio bo od czasow delta halo 2vs2 duzo sie nie zmienilo.
January 9, 200916 yr Chwilowo mogę powiedzieć tylko, że trwają nad tym prace. Server dla strony, jak i support już mamy (hi TomisH) teraz tylko musimy wybrać dobry silnik do zarządzania liga i byłoby okej. Wstępny pomysł też jest - miałoby to z lekka przypominać MLG Gamebattles, z tym, że ustalilibyśmy np. że w tygodniu drużyna musi zagrać 3 mecze z trzema innymi, różnymi drużynami (system mecz-rewanż), po czym podliczałoby się punkty. Cztery takie tygodnie i zarówno tabela 4v4 jak i 2v2 dojdzie do playoffów top 8. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
January 9, 200916 yr Nie koniecznie, nie wiadomo ile jeszcze będzie trwało złożenie tego wszystkiego do kupy.