Skocz do zawartości

Turniej/liga via XBL?

Featured Replies

Opublikowano

Taaa, ciężka sprawa, ale może warto spróbować coś takiego zorganizować, coby nie było tak nudno na scenie. Co myślicie? 8)

Edytowane przez mr pablo

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 797
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Byly juz ligii 2v2 itp. cieszyly sie zainteresowaniem, ale w praktyce bylo... zupelnie na odwrot. Pare teamow (1-3 na 10-12) rozgrywalo wszystkie mecze a reszta lipa. Ale moze warto sprobowac ponownie? :)

Opublikowano
  • Autor

Wiem o czym piszesz. Byłem swego czasu współorganizatorem paru turniejów w Forze ;) . No, ale czasy się zmieniają.

Opublikowano

Takze uwazam, ze powinno sie dziac wiecej po Livie, moze wreszcie mozna by pograc z rodakami w ha czy.

Opublikowano

No pomysł dobry, tylko trzeba to dobrze zorganizować. Z frekwencją nie powinno być problemu bo przecież codziennie gramy razem. Tylko potrzebne są konkrety :rolleyes:

Opublikowano

Bardzo chetnie, ale znajac polskich graczy, to wyjdzie to srednio bo od czasow delta halo 2vs2 duzo sie nie zmienilo.

Opublikowano

Chwilowo mogę powiedzieć tylko, że trwają nad tym prace. Server dla strony, jak i support już mamy (hi TomisH) teraz tylko musimy wybrać dobry silnik do zarządzania liga i byłoby okej.

Wstępny pomysł też jest - miałoby to z lekka przypominać MLG Gamebattles, z tym, że ustalilibyśmy np. że w tygodniu drużyna musi zagrać 3 mecze z trzema innymi, różnymi drużynami (system mecz-rewanż), po czym podliczałoby się punkty. Cztery takie tygodnie i zarówno tabela 4v4 jak i 2v2 dojdzie do playoffów top 8. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Yo Daffy & Maiden PL zglaszamy sie do 2v2!! Nazwa teamu: REJP SYNU

Opublikowano
  • Autor

Czyli pozostaje nam czekać na więcej informacji od Bartha.

Opublikowano

Nie koniecznie, nie wiadomo ile jeszcze będzie trwało złożenie tego wszystkiego do kupy.