Posted January 30, 200916 yr http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=191 Super tłumaczenie: Zeratul :piwo: Brąz: * It's HAZARD TIME! - Zacznij grę po raz pierwszy. "Dzięki za zakup. Na bank ci się spodoba. Pozdro, Matt Hazard" * Take 5. - Spauzuj grę po raz pierwszy. "Hej... Wracaj i graj"! * Straight-A Student - Ukończ wszystkie tutoriale zawarte w grze. "Jakbym miał jakiś inny wybór..." * Hands-On Approach - Pokonaj przeciwnika za pomocą ataku melee. "Nie potrzebuję śmierdzącej spluwy by się z tobą rozprawić!" * Eat FIST! - Wykonaj 10 melee zabójstw za pomocą jednego uderzenia. "W Hazard Land, dłoń zastępuje ci nóż." * Headache - Zrób 20 headshotâ��ów. "Strzał w łeb jest wart dwóch strzałów na klatę." * Migraine - Zrób 50 headshotâ��ów. "Używam twego łba!" * Plink - Zabij 50 przeciwników za pomocą Hazard pistol. "Kulwukję cię." * Pull! - Zaboj 50 przeciwników za pomocą shotgun'a. "Co za wybuch!" * Auto Dealer - Zabij 50 przeciwników za pomocą sub-machinegun. "Myślałeś, że ten będzie automatem. Łapiesz? Automat? Nic?" * Russian Attack - Zabij 50 przeciwników za pomocą AK-47. "Może są socjalistami, ale robią niezłe spluwy." * Peekaboo...I Shot You! - Zabij 50 przeciwników za pomocą Sniper Rifle. "Zoom, pow! Do księżyca." * Blind Luck - Zabij 25 przeciwników za pomocą strzelania na ślepo. "Sorka. Nie wiedziałem, że tam stoisz." * Second Amendment - Zabij przynajmniej jednego przeciwnika z każdej dostępnej spluwy. "Deweloperzy wrzucili te wszystkie spluwy z pewnego powodu..." * Say "No" to Pots - Zestrzel 30 zasadzonych roślin. "Spójrz na nie. Tak se siedzą, zielone i w ogóle. Same się o to prosiły!" * Fire Hazard - Zniszcz 30 gaśnic. "Gaśnice. Nie służą już tylko do gaszenia ognia." * Uncovered - Zniszcz 20 niszczących się ochron. "Wiem, że to strata amunicji...ale KOCHAM ten efekt!" * Boom - Wysadź 50 łatwopalnych obiektów. "Hej...nie zapłaciłem za nie. Więc co mnie one?" * No Pain, No Gain - Zabij przeciwnika za pomocą materiału wybuchowego, który zrani także i ciebie. "To mnie zaboli bardziej niż ciebie. Może jednak nie do końca." * Maxx Karnage - Zbierz 20 Hazard pickups. "Maksiu Rzeźźźźź brzmi jak imię bohatera akcji." * Shield Master - Zbierz 20 Master Shield pickups. "To nie to, że bałem się śmierci, po prostu chciałem to trophy!" * Hazard Avoider - Ukończ grę na poziomie trudności Minor Hazard. "Jasne, że wygrałeś, moja babka też by wygrała na Easy!'" Srebro: * Feeling Punchy - Pokonaj pięciu przeciwników pod rząd za pomocą melee. "Może nie tak szybkie jak spluwa...ale daje satysfakcję." * Head of the Class - Strzel 100 headshotów. "Nie trać głowy! Och...za późno." * Better Than One - Ustrzel 2 headshoty za pomocą jednej kulki. "Żryj ołów...obaj!" * Just a Flesh Wound - Ukończ level nie umierając. "8 milionów trupów w tym lewelu, ale ciebie wśród nich nie ma." * Pseudo-Hazard - Ukończ grę na poziomie trudności Major Hazard. "No, przynajmniej nie zrobiłeś tego na easy'" * ...Where Credit is Due - Obejrzyj credits od początku do końca. "Hej, czy to nie ci kolesie którzy zrobili Dead Head Fred?" Złoto: * Hazard Master - Ukończ grę na poziomie trudności Maximum Hazard. "Już to robiłeś, co nie?" Platynka: * King of Hazard Land! - Zbierz wszystkie trophies w grze. "Masz. JAJA! (Chyba, ze jesteś kobietą, w takim przypadku przepraszam.)" Ukryte Trophies: Brąz: * Multiplayer Master! - "Co? Nie ma multiplayera? Ech. No przecież nie odbierzemy teraz trophy" * Disco is Dead - Podgrzej atmosferę >>Pokonaj Sonny Tang. "Sonny, SKOPAŁEM ci zad!" * Stung - Podgrzej atmosferę >>Pokonaj Sting Sniperscope. "Twoja teraźniejszość się kończy teraz." * Head Cheese - Podgrzej atmosferę >>Zabij wszystkich przeciwników w butcher shop za pomocą headshota. "Nieźle! Ale nie płacisz za amunicję, nie krepuj się użyć jej częściej." * Meat Your Maker - Podgrzej atmosferę >>Zniszcz wszystkie mięska w meat locker w levelu 2. "Masz problemy z właścicielem? Przejmujesz własność? Kopiesz twoją, hej, mogę tak cały dzień." * Draw - Zabij 50 przeciwników za pomocą Dual-Wield Six-Shooters. "Teraz brakuje nam tylko spaghetti" * Bedlam Basher - Zabij bandytę od tyłu za pomocą melee. "Nieźle. Tchórz." * Dances With Guns - Ukończ oba spotkania w nightclub nie niszcząc żadnej z botów tanecznych. "Czy tańczące roboty marzą o dyskotekowej owieczce?" * Russian to the Finish - Pokonaj Generała Neutronov. "From Hazard, With Love." * Deja-Vu - Pokonaj Sting Sniperscope ponownie w Levelu 3. "Twoja teraźniejszość się kończy teraz. Znowu." * Death Hazard - Zalicz 20 zabójstw Zombie za pomocą jednego strzału. "Czy te coś zazwyczaj nie bujają się po mallu?" * Housing Crisis - Ucieknij z posiadłości Dexter'a. "Muszę se sprawić taką chałupę!" * Pure Energy - Zabij 50 przeciwników za pomocą Energy Pistol. "Blaster? Nie znam jej za dobrze!" * Well, I Heard Them Scream - Podgrzej atmosferę >>Zabij 50 przeciwników za pomocą Plasma Rifle. "Plasma Rifles - one nie są tylko dla Żołnierzy Przyszłości." * Your Turn - Pokonaj Altos'a Tratus'a. Tratus'a. "Prognoza na następny level: żadnych chmur." * Talk! - "What do you mean the interrogation feature was cut?!? Hereâďż˝Śjust take the trophy." * Observe the Grenade - Kill 3 pracowników testerów za pomocą jednego strzału z granatnika. "Test granatnika: zaliczony!" Srebro: * Tramm Ride - Pokonaj Tentacle Beast z Tramm. "Jedna-dwie kulki w macki." * Deja-Vu (All Over Again) - Pokonaj Sting Sniperscope ponownie w lewelu 7. "Mam. Ciebie. Dosyć!" * Beat the Snot out of Wellesley with My Bare Hands - Pokonaj Wally Wellesley w finałowej potyczce. "Jak już mówiłem" Złoto: * Meet Quentin. - Spotkaj Quentin'a. "STARY!!!!!" Edited February 3, 200916 yr by Kyo