Jump to content

Virtua Tennis 2009

miki77

Recommended Posts

Posted
Jeśli jesteście fanami arcade'owego tenisa, a Top Spin 3 nie przypadł Wam do gustu, mamy świetną informację. Sega poinformowała o aktualnie trwających pracach nad kolejną odsłoną Virtua Tennis, tym razem z podtytułem 2009 zamiast numerku. Zawartość nie zmieni się drastycznie w porównaniu do poprzednich części - dostaniemy tryb kariery, sieciowe rankingi, kreator postaci, a także około 800 przedmiotów do kupienia. Wspomniana produkcja ma zostać wydana jeszcze w maju bieżącego roku, w wersjach dla konsol Xbox 360 i PlayStation 3, jak również pecetów.

http://xboxspot.pl/Aktualnosci/5097,0,Kole...s_w_drodze.aspx

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Y|essssssssssssssssssssss!

Kilkanaście razy przelazłem VT2, ostro katowałem VT3 (kto ma 1000GS ten półbóg) i to info jest dla mnie ważniejsze od odkrycia życia poza ziemskiego.

Tak długo czekałem, tyle pielgrzymek do Lichenia, tyle datków dla Ojce Dyrektora i nareszcie jakieś info.

Boję się tylko by niczego nie spi...lili. Co nie zmienia faktu, że z klapkami na oczach pewnie wciągnę w dniu premiery.

Oj chyba sobie dziś VT3 odpalę :twisted:

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

Mam pewien problem. Jestem juz w rankingu pro blisko pierwszej 50. Niestety mimo przechodzenia minigierek nie rosną mi już statystyki. W szkółce mam same zlota i styl grania Tactical +. Można jeszcze podbijać umiejętnoście swojego tenisisty czy to juz koniec?

Edited by Lecho