Posted February 6, 200916 yr Mam pada 2-go od kolegi i moja konsola go niewykrywa !! .Reset niepomaga ,co mam zrobic aby pad byl widoczny na mojej konsoli 8)
February 6, 200916 yr Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB)
February 6, 200916 yr Author Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB) GLUPIE PYTANIEW HYM>>>GDYBYM WIEDZIAL TO PO CO BYM PYTAL?? DZIEKI ZA POMOC>
February 6, 200916 yr Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB) GLUPIE PYTANIEW HYM>>>GDYBYM WIEDZIAL TO PO CO BYM PYTAL?? DZIEKI ZA POMOC> A wystarczyło instrukcje od konsoli otworzyć...
February 6, 200916 yr Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB) GLUPIE PYTANIEW HYM>>>GDYBYM WIEDZIAL TO PO CO BYM PYTAL?? DZIEKI ZA POMOC> A wystarczyło instrukcje od konsoli otworzyć... google nie boli