Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 146
  • Wyświetleń 30,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 01. Intro (0:56) 02. Inverse (2:59) 03. 111 Degree Heat Index (4:15) 04. Between Silence and Sound II (4:44) 05. Paranoid Tempo (2:26) 06. End Truth (4:43) 07. Bottom Line II (2:33) 08. Waver

• Kylesa - Spiral Shadow (2010)     Tracklist: 1. Tired Climb 2. Cheating Synergy 3. Drop Out 4. Crowded Road 5. Don?t Look Back 6. Distance Closing In 7. To Forget 8. Forsaken 9. Spiral S

• 320 kBps, flac-rip, lame 3.93.1   http://hotfile.com/dl/78272526/c5d0560/spiral.rar.html http://www.fileserve.com/file/Cy3kvpJ

Opublikowano

Obso chyba nie wie, że na wokalu jest kobieta. Słuch szwankuje? ;]

Opublikowano

Na oficjalnej jest nius, ze ta wersja co wyciekla to nie jest ostateczna, wiec obso trafnie stwierdził, że produkcja ciulowa ;]

Opublikowano

Nie trafił tylko to słychać, ale płytka jest naprawde <ok> ale wole jednak Unsane. Tak w ogóle to skąd to porównanie? Troche z dupy.

Opublikowano

No, Unsane ma się do Kylesa jak piernik do wiatraka.

Przesłuchałem Static Tensions i To walk a middle course.

W sumie Static Tensions bardziej mi wchodzi. 1 utwór ma powera, później do 4 nie podobają mi się w ogóle te dwa kawałki. 2 to jakieś pipczenie, a 3 jest nijaki. No i od 4 zaczyna się miazga i już do końca jest jak najbardziej ok. Dla mnie najlepsze utwory z płyty to pierwszy i ostatni.

Ta druga płyta za to zlewa mi się w jedno i jest średnia. Ogólnie zespół in +.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obczaiłem płytę "Static Tension". Kawałki Said And Done, Runing Red są spoko. Kawałek ostatni "To Walk Alone" jest genialny.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

http://www.officinalive.it/pagine/kylesa.html

aaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DO SCIAGNIECIA:

http://www.officinalive.it/flv/kylesahq.flv

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

xD

to Ty przecież zachwalałeś te nedzne zu

Opublikowano

to vidło to najlepszy koncert na jakim byłem w tym roku, chyba nigdy tak dobrze się nie bawiłem przed monitorem, 10/10, dzwięk doskonały.

Opublikowano

No na tej całej Officinie są zaje,biszcze koncerty, miałem kiedyś ripować nawet Black Cobre. Chyba teraz to zrobię. Ja to chyba już nie będe na lepszym konercie w tym roku :(. Chyba, że drobne na Nile uciułam.

Opublikowano

ja sciągłem black cobre, todaya, saviours, helmeta, genghisa no i kylese.

genghis i kylesa to po prostu arcydzieła.

Opublikowano

kyleskaaa kurdee, zaje.bicho to sie prezentuje, niechze przyjada do nas, tylko nie nad morze ;/

Opublikowano

Ściągłem bo coś długo to (pipi) się ładowalo, odpalam flv player i chuj Ogarnia ktoś to?

Edytowane przez Pain101

Opublikowano

windows media player ogarnia

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kylesa+Laura+3.jpg

doobre zdjecie

Opublikowano

No, ponadto do niewatpliwych zalet jpegow nalezy to, ze nie wydaja z siebie dzwiekow.

Opublikowano

no ale przesluchales w koncu ktoras plyte cala?

bo szczerze mowiac nie wiem jak mozna cokolwiek zlego powiedziec o tej kapeli.

aha, no tak, laibach.

today>kylesa>reszta

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

Takiew przepychanki byly zabawne jak jeszcze nie sluchales Lejdi Knagi ,teraz to zadna frajda;/

Przesluchalem nowa plyte do 2 kawalka pare razy, raz moze do 3 dojechalem, nudy na pudy.

Opublikowano

Kylesa+Laura+3.jpg

doobre zdjecie

Opublikowano

No (pipi) mać. Przerzućcie, proszę, ten koncert na jakiś normalny serwer, bo z tej stronki nie da się ściągnąć. Przez godzinę leci z prędkością 10-20 kB/s, po czym staje.

Opublikowano

Może wrzucę.