Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Indiana Jones

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nono, indy i laska króla ;) brzmi conajmniej dwuznacznie XD

o ile dobrze kojaze to gra jest zapowiadana juz od wielu lat, podobno miala miec swietną nowoczesną fizyke ("worka kartofli") , ktora juz nie jest taka nowoczesna jak kiedyś :P

mam nadzieje ze wersja na psp bedzie miałą choć troche zalet (w tym fizyki) co wersje na nextgeny, a nie bedzie drętwym klonem tomb raidera... albo co gorsza drętwa chodzona bijatyką... az sie boje czegos w stylu 300 na psp (jesli chodzi o drętwote a nie styl rozgrywki)

edit: wlasnie doczytalem ze to ma wyjsc tylko na psp, ps2 i wii... to co sie dzieje z wersją na ps3 ktora jak mowilem byla zapowiada juz pare lat temu? XD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Dobra wiadomosc i zgodze sie z tytulem artykulu na psp-team: "Nie taki zły ten Indiana Jones na PSP" . Oczywiscie wnioskuje po screenach ;) Mam nadzieje na cos w stylu Indiana Jones & the infernal machine gdyz przy tej grze spedzilem swego czasu wiele godzin i dobrze ja wspominam. zreszta jaka by sie nie okazala to niech wychodzi jak najwiecej gier, bedzie w czym wybierac :P

Opublikowano

Graficznie ladnie, moze cos z tego bedzie o ile gameplay nie bedzie zrypany.

Opublikowano

Robią to ci sami chłopcy którzy popełnili Indiana Jones and the Emperor's Tomb. Gra była mocno platformówkowo-bijatykowo-strzelankowa i było mniej zagadek niż w Infernal Machine ale dzięki swojej filmowości trzymała poziom i wg mnie jest jak na razie najlepszą grą o Indym jaka została wydana. Staff ot The Kings ma więc spore szanse dać rade :)