Posted March 9, 200916 yr Nowa część z serii gier o poszukiwaczu przygód zagości jeszcze w tym roku na nasze PSP. Taka mała rekompensata za TR:Underworld . Pierwsze screeny z gry można obejrzeć pod tym adresem: http://psp-team.pl/galeria/catid,164/
March 9, 200916 yr nono, indy i laska króla brzmi conajmniej dwuznacznie XD o ile dobrze kojaze to gra jest zapowiadana juz od wielu lat, podobno miala miec swietną nowoczesną fizyke ("worka kartofli") , ktora juz nie jest taka nowoczesna jak kiedyś mam nadzieje ze wersja na psp bedzie miałą choć troche zalet (w tym fizyki) co wersje na nextgeny, a nie bedzie drętwym klonem tomb raidera... albo co gorsza drętwa chodzona bijatyką... az sie boje czegos w stylu 300 na psp (jesli chodzi o drętwote a nie styl rozgrywki) edit: wlasnie doczytalem ze to ma wyjsc tylko na psp, ps2 i wii... to co sie dzieje z wersją na ps3 ktora jak mowilem byla zapowiada juz pare lat temu? XD Edited March 9, 200916 yr by Yano
March 9, 200916 yr Dobra wiadomosc i zgodze sie z tytulem artykulu na psp-team: "Nie taki zły ten Indiana Jones na PSP" . Oczywiscie wnioskuje po screenach Mam nadzieje na cos w stylu Indiana Jones & the infernal machine gdyz przy tej grze spedzilem swego czasu wiele godzin i dobrze ja wspominam. zreszta jaka by sie nie okazala to niech wychodzi jak najwiecej gier, bedzie w czym wybierac
March 10, 200916 yr Robią to ci sami chłopcy którzy popełnili Indiana Jones and the Emperor's Tomb. Gra była mocno platformówkowo-bijatykowo-strzelankowa i było mniej zagadek niż w Infernal Machine ale dzięki swojej filmowości trzymała poziom i wg mnie jest jak na razie najlepszą grą o Indym jaka została wydana. Staff ot The Kings ma więc spore szanse dać rade