Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nasze osiągniecia

Featured Replies

Opublikowano
(pipi)any mutant :P, nie no gratulację, kiedy Ty zacząłeś grać w GH :o? Chyba ze 4 miechy temu. Za(pipi)iste wyniki jak na ten czas i ogólnie :).

Męczyłem się z drum rollami jak porąbany, a teraz 32-dwójki, albo 16-tki wchodzą bez problemu, tylko za chiny nie umiem zagrać czegoś takiego:

To jest chart z Everlonga i też podobny jest w Run To The Hills, chodzi o to, że nie umiem zagrać R*, i potem Y, a potem znów R**, zawsze te nutki mijam, nie wiem czemu, może ktoś mi doradzi, którą ręką zaczynać czy coś w tym stylu (jakieś takie drobiazgi oczekuję :P). (R - czerwony, Y - żółty ofkoz i lecimy od dołu w górę xDD). Nie wiem, jakoś ciężko mi to zagrać... ;D

_R

_R

_R

_R

_R

_R

_R**

_Y

_R*

_R

_R

_R

_R

_R

_R

Potrenuj to sobie. IMO to wina tego, że jestem praworęczny i jak np. mam rolla jak ten w ewerlągu to _Y staram się trafić prawą ręką, po czym pierwszy _R po tym robię lewą i dalej jakoś idzie. Musisz wyćwiczyć słabszą rękę tak żeby zaczynać rolle nieważne którą łapą.

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

dsc00962ubt.th.jpg

nareszcie :) visions poszlo za pierwszym podejsciem, painkiller za 5 (koncowka mnie miazdzyla). hell yeah ;]

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Ja czekam na Destroyera i będę to robił :P, kurdę, chciałbym zrobić to za wszystko za pierwszym podejściem, ale kurde no nie ma szans, z jednego, prostego powodu - Panic Attack, no (pipi)a, nie umiem tej końcówki intra zagrać, na całości się utrzymam, a końcówka - dupa w 9/10 przypadków, jak bdb mi pójdzie intro początek, to sobie gram bez stopy i czasem dotrzymam, a jak mam taką "se" sytuację to ciężko, wtedy muszę dokładać stopę i nie trafiam :/ stopy i to tylko pogarsza sytuację :/.

Opublikowano
  • Autor
Ja czekam na Destroyera i będę to robił :P, kurdę, chciałbym zrobić to za wszystko za pierwszym podejściem, ale kurde no nie ma szans, z jednego, prostego powodu - Panic Attack, no (pipi)a, nie umiem tej końcówki intra zagrać, na całości się utrzymam, a końcówka - dupa w 9/10 przypadków, jak bdb mi pójdzie intro początek, to sobie gram bez stopy i czasem dotrzymam, a jak mam taką "se" sytuację to ciężko, wtedy muszę dokładać stopę i nie trafiam :/ stopy i to tylko pogarsza sytuację :/.

jezeli nie zrobisz koncowki intra (co imo jest prostrze niz poczatek intra ;) ) to miej na uwadze ze na koncu jest to samo tylko ze x2/3 wiecej ;] dlatego tam padalem ;x

Opublikowano

Wreszcie wpadła platyna. Zbierałem się do tego ze 2 miechy i poszło w końcu na spontanie. Ja bas, braciak gitara. Platinium artist w Rock Band 1. Tylko z Green Grass... były drobne problemy, ale i tak wszystkie piosenki za pierwszym razem pękły:D

Opublikowano

jezeli nie zrobisz koncowki intra (co imo jest prostrze niz poczatek intra ;) ) to miej na uwadze ze na koncu jest to samo tylko ze x2/3 wiecej ;] dlatego tam padalem ;x

Red, tam to jest luz, bo nie mam tak nisko rock meter, Panic Attack samemu już przeszedłem i wiem jak jest końcówka i ją spoko zagram, jeszcze zrobię tak, że nie będę używał overdrive, tylko w krytycznych momentach i myślę że jakoś to przejdę, tyle, że nigdy nie wiedzieć czemu tej końcówki intra nie mogę zaskoczyć ;O.

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

Nudziło mi się trochę dziś,

Peace Sells 5*, dodam, że piosenki nie ruszałem od dawna bo się w(pipi)iłem na końcówkę, którą teraz jako tako zagrałem, za jakiś czas spróbuję zrobić coś koło 95%.

img0114j.th.jpg

No i One Step Closer, banał:

img0113ysa.th.jpg

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

@up, a ja w "One Step Closer" nie umiem zagrać czegoś takiego: |B-B R R| gdzie te dwie niebieskie nutki są dosyć blisko siebie. Tak miałbym też FC :P

A ja dzisiaj zrobiłem 98% i 5GS na "The Kill". Tych rolli na werblu tam się nie da zagrać i chui!

Opublikowano

Zaprawdę, przeklinam pierdo.lone kur.wa w ch.uj (pipi).ane Visions, na których się pier.dolłem w 97%, przez co oczywiście straciłem szanse na calaka w Rock Band 2. Przylece do tej pierd.olonej ameryki i pozabijam całe Abnromality i ludzi z Harmonixu, że dali tak popie.rdoloną w trzy d.upy piosenkę do RB 2. Męczyłem się przez ponad 6h bez przerwy by mieć tysiaka, nawet chciałem się zesrać i zsikać w gacie byleby nie robić pauzy, ale nie kur.wa...Robię miesiąc przerwy od Cock Band 2 i potem ponownie robimy endlessa.

visions.jpg

aha, no tak, platynowy basista :franc:

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

photo0111hds.th.jpg

photo0114wgo.th.jpg

photo0119g.th.jpg

photo0120.th.jpg

Wreszcie Fight Fire with Fire na 5*

photo0123g.th.jpg

Pozostało mi Dyer's Eve 4* i War Ensemble 4* zagrać na 5* i będzie max ;)

Opublikowano
Nie ma mowy nie tykam tego gówna przez miesiąc.

Kurde, to jakaś czarna magia była, Szatan zaczarował mi palce i zyebałem na 97 procencie -.-, normalnie to jak na 4* to robie...

http://img407.imageshack.us/i/visions.jpg/

Soczysty rodzyn :D

Opublikowano

No tak ale ja mam tyle tych efsi że nie mogę już ich na youtubie zapisywać bo miejsca już nie ma na wpisywanie ;/

.i co ja mam teraz zrobić ? :D

Edytowane przez AdaSKo2211

Opublikowano

Siostra komuś zawineła :lol: na zakończeniu. I jeszcze jak pomogliśmy DJ-owi Pepe to dał nam standy z pgr4 i mogliśmy se wziąć plakaty z Halo 3 i ODST (mam ich z 70 bo powiedział że możemy wszystkie :D)

Edytowane przez AdaSKo2211

Opublikowano
Siostra komuś zawineła :lol: na zakończeniu. I jeszcze jak pomogliśmy DJ-owi Pepe to dał nam standy z pgr4 i mogliśmy se wziąć plakaty z Halo 3 i ODST (mam ich z 70 bo powiedział że możemy wszystkie :D)

Coś mi podpowiada, że Twoja siostra musi mieć niezłe bufory... ja bym Ci nie dał 70 plakatów :E