Posted March 17, 200916 yr http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=236 Brąz: :3pl: Blood Trial Complete "Blood Trial" challenge Close Up Complete "Close Up" challenge Leap Up! Complete "Leap Up!" challenge Kaboom Complete "Kaboom" challenge Train Wreck Complete "Train Wreck" challenge Swinger Complete "Swinger" challenge Man Locked Up Complete "Man Locked Up" challenge Stroke of Luck Complete "Stroke of Luck" challenge Kick In The Back Complete "Kick In The Back" challenge Receiving End Complete "Receiving End" challenge Jabber Man Complete "Jabber Man" challenge Incoming! Complete "Incoming!" challenge Slayer Complete "Slayer" challenge Torn Into Pieces Complete "Torn Into Pieces" challenge Fair Fight! Complete "Fair Fight!" challenge Cracker Complete "Cracker" challenge Whoo-paah! Complete "Whoo-paah!" challenge Down To Earth Complete "Down To Earth" challenge Rocket Man Complete "Rocket Man" challenge Two Hit Wonder Complete "Two Hit Wonder" challenge Explosive Delivery Complete "Explosive Delivery" challenge The Pinball Effect Complete "The Pinball Effect" challenge Worthy Foe Complete "Worthy Foe" challenge Spence is in the Air Complete "Spence is in the Air" challenge The River Complete "The River" challenge Let the Dog Out Complete "Let the Dog Out" challenge Barrage Complete "Barrage" challenge Air to Surface Complete "Air to Surface" challenge Drive-by Complete "Drive-by" challenge Pull! Complete "Pull!" challenge Come Out and Play Complete "Come Out and Play" challenge Crowd Control Complete "Crowd Control" challenge Shoot 'Em Up! Complete "Shoot 'Em Up!" challenge Out of the Bush Complete "Out of the Bush" challenge Can you dig it? Complete "Can you dig it?" challenge Feel the Beat, Y'all! Complete "Feel the Beat, Y'all!" challenge Shellshock Complete "Shellshock" challenge Headshot Bonanza Complete "Headshot Bonanza" challenge Poly Cruncher Complete "Poly Cruncher" challenge Nemesis Complete "Nemesis" challenge Biomech Sweeper Complete "Biomech Sweeper" challenge Whip 'Em Good Complete "Whip 'Em Good" challenge Srebro: :2pl: I got Hard Finish the game in Hard mode. The Pitcher Complete "The Pitcher" challenge The Collector Find all collectibles in the game. Złoto: :1pl: I went Commando Finish the game in Commando mode. Bionically Challenged Complete all challenges in the game. End Game Complete the final mission Platyna: Go-Go Bionic! Complete all other Bionic Commando Trophies Ukryte: Srebro: :2pl: Choke on that Kill Groeder – Kill him for good Edited March 18, 200916 yr by Kyo
August 3, 200915 yr Niech mi ktoś powie jak wygląda sprawa z trophy The Collector?To są jakieś skarby???Bo z tego co widzę to zrobienie platyny polega na zaliczeniu wszystkich challenge'y i przejściu gry na poziomie Commando (hard?).Wygląda to prosto ale może tak nie jest.Jeżeli ktoś ma tę grę to proszę o odpowiedź.
August 4, 200915 yr Niech mi ktoś powie jak wygląda sprawa z trophy The Collector?To są jakieś skarby???Bo z tego co widzę to zrobienie platyny polega na zaliczeniu wszystkich challenge'y i przejściu gry na poziomie Commando (hard?).Wygląda to prosto ale może tak nie jest.Jeżeli ktoś ma tę grę to proszę o odpowiedź. Tak się składa że mam Bionica i nawet zdobyłem już platynę. The Collector to jest zbieranie ukrytych okrąglutkich ikonek, które są w miarę spore i ich światło odbija się w otoczeniu. Jedyne co jest w tym irytujące to to, że trzeba wszystkie 150 ikon zebrać podczas jednego przejścia gry, bo potem nie można już się cofnąć do poprzednich leveli, a Level Jump wyklucza zdobywanie trofeów. Również system checkpointów i automatycznych savów może ci czasem sprawić niemiłą niespodziankę, bo okaże się że przypadkiem minąłeś odpowiedni punkt poszła scenka i za cholerę nie da rady wrócić do lokacji z ikonką, bo magiczny ogień cię zabije w 1 sekundę. Zaliczenie challengy też trzeba zrobić podczas jednego przejścia gry i chodzi o wszystkie challenge w grze, a nie zdobycie wszystkich trofeów za challenge, area collectibles challenges(czyli kolekcjonerka) nie zaliczają się do tego. Commando to najwyższy poziom trudności prawda co w większości przypadków oznacza 1 shot kill, a checkpointy w tej grze należą do niezbyt częstych, a jak się zginie to wszystkie challenge i collectibles zebrane trzeba robić jeszcze raz od checkpointa ostatniego. Nie obejdzie się bez 2 krotnego przejścia gry chyba chyba, że jesteś extremalnie uzdolniony i masz szczęście, bo zabicie kilku wrogów bujając się na Commando to ciężka sprawa, jedna kulka(1!) sprawia że już umierasz. Potyczki z bossami na commando to też 1 shot kill praktycznie. Ja grę kupiłem i wymasterowałem, bo jestem wielkim fanem Bionica
August 5, 200915 yr Czy Capcom nie zamierza wprowadzic jakiegos patcha ktory umozliwial by normalne skonczenie gry a potem szukanie? Bo jak to trzeba grac odrazu z poradnikiem by nie przegapic znaczkow czy czelendzy... Fail