Opublikowano 4 maja 200915 l Hello ,no to i ja sie chyba pojawie z bratem bo jest mozliwosc zaliczenia 2 turnaji w krotkim czasie .holiday mam chyba od 20 lipca do 5 sierpnia to bede na 99%.pozdro sign me up ! the reason i will not register myself on the website before is i have no coofirmation about my holidays , so may I register my name on the day of competition or nearly that date ??? Edytowane 4 maja 200915 l przez SkUpEk
Opublikowano 9 maja 200915 l Szukam ekipy, ktora wybiera sie na tego tura to moze tez sie skusze. Jedzie ktos z Was? Poki co widzialem Solo zapisanego.
Opublikowano 9 maja 200915 l I had a question if there be on your tourney the Virtua Fighter 4 Evolution playing game-can it play that game ok????!!! I playing ninja the best. Edytowane 9 maja 200915 l przez Punisher
Opublikowano 10 maja 200915 l Szukam ekipy, ktora wybiera sie na tego tura to moze tez sie skusze. Jedzie ktos z Was? Poki co widzialem Solo zapisanego. Ja także jadę, ale najprawdopodobniej będę w Pradze 4,5 dni wcześniej.
Opublikowano 10 maja 200915 l The rules are updated. Gouken players are sure to meet their satisfaction ^_^ If you are sure about attending, don't forget to register. Niewykluczone, że się zjawię. Ale tylko w DR, w Streeta nie ma sensu ze zrozumiałych względów...
Opublikowano 11 maja 200915 l Ja też przecie się wpisałem ale tylko na Dr'ke bo w SF umiem tylko skakać i ładować na karze ultre w plecy a to za mało xD
Opublikowano 12 maja 200915 l Autor Guys, please translate your thoughts so I can respond to them adequately
Opublikowano 17 maja 200915 l Kriluch jak chcesz ja jade z kobieta na 100 % Mamy dwa wolne miejsca jak ktos chetny pisac !
Opublikowano 17 maja 200915 l Kriluch jak chcesz ja jade z kobieta na 100 % Mamy dwa wolne miejsca jak ktos chetny pisac ! Super, ja jestem chetny.
Opublikowano 24 maja 200915 l Ktoś może wie czy można wziąść udział w Street fighter 4 i tekken 5 jednocześnie czy trza wybrać 1 :| ??? Edytowane 24 maja 200915 l przez gamer
Opublikowano 31 maja 200915 l sing me. bende na 100% akurat po mojich urodzinach bezwlocznie mnie dopisac :] w TEKKEN'a
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Po twoich urodzinach ??Kto ci uwieży że ty masz urodziny?? Ps. Co tam u twojej mamusi?Wspominała coś o mnie? btw. fajne stringi jej kupiłeś - te rozwiązywane xD
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Autor Ktoś może wie czy można wziąść udział w Street fighter 4 i tekken 5 jednocześnie czy trza wybrać 1 :| ??? You can play both tournaments. Watch Time Plan on http://volition.czecharcade.com IF you have any question, please, feel free to ask at http://www.fighting-games.eu/forums/showthread.php?t=1
Opublikowano 1 czerwca 200915 l to za(pipi)iaszczo jak się uda wpaść do Czech to biore udział w obu ;P
Opublikowano 14 lipca 200915 l Turniej tuż tuż a czy jakiś nocleg jest w pobliżu w jakiej cenie i jakaś mapa dojazdowa np. z Łodzi ?
Opublikowano 30 lipca 200915 l Sorry VR Fist but i'm not coming because of cash problems:(. Czech Tournaments are always about friendly atmosphere and winning but not this time. Good luck !!!
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l SF4: 1. J-kob 2. VR-Fist 3. AjK 4. MireC DR: 1. Sleps 2. Blade 3. Beast 4. Easytop