Posted April 5, 200916 yr Brąz Paint The Town Red - Fill the screen with the maximum amount of blood on any level. Red Shirt - Kill the away team Zombie. Hot To Trot - Last 30 seconds with 50+ zombies on fire. Murder On The Dance Floor - 1000 Zombies sent dancing. Brain Surgery - 100 Brains sucked. Texas Style - 100 Chainsaw Combos. Dynami-Te-He - 1000 Zombies blown up. Graduation - Complete Zombie Academy. Tourist - All Arcade levels unlocked. d6 Commends You - All Bronze medals. d6 Respects You - All Silver medals. d6 Admires You - All Gold medals. Silver Friend of Bruce - All levels unlocked. Extinction - 100,000 Zombies killed Gold Friend of d6 - All Developer medals.
April 7, 200916 yr Multiplayer jest tylko na jednej konsoli do 2 graczy i , nie ma online Lipa, że medali nie można zdobywać w coop : /
May 1, 200916 yr Zrobil juz ktos z was gold medal ostatni milion zeby dobic to porazka. Robie 4,437,220 i nie moge dobic do 5 milionow. Te zielone ludziki mozna jakos podpalic..? bo one cala robote chszania. :zgon:
May 1, 200916 yr Zrobil juz ktos z was gold medal ostatni milion zeby dobic to porazka. Robie 4,437,220 i nie moge dobic do 5 milionow. Te zielone ludziki mozna jakos podpalic..? bo one cala robote chszania. :zgon: Te zielone to koszmar...nie można ich podpalać, a zbyt bliski kontakt nawet z kosiarką obija cię. Złote medale jako tako są w zasięgu, ale developerskie są przegięte w cholerę, czasami to jest dwukrotność złotego medalu : P.
May 1, 200916 yr Zrobil juz ktos z was gold medal ostatni milion zeby dobic to porazka. Robie 4,437,220 i nie moge dobic do 5 milionow. Te zielone ludziki mozna jakos podpalic..? bo one cala robote chszania. :zgon: Te zielone to koszmar...nie można ich podpalać, a zbyt bliski kontakt nawet z kosiarką obija cię. Złote medale jako tako są w zasięgu, ale developerskie są przegięte w cholerę, czasami to jest dwukrotność złotego medalu : P. Ha Ha ja mam problem z 5 milionami nawet nie mam jednego golda. W challenges widzialem brazowy zaczyna sie od miliona to nawet nie zastanawiam sie nad reszta ile moga miec. Przegiecie na maxa. Edited May 1, 200916 yr by DaniDevil