Posted May 26, 200915 yr Gdyby ktos byl zainteresowany kolejnym online'owym turem w DRO to niech sobie zerknie do ponizszego linka http://tekkenzaibatsu.com/forums/showthrea...threadid=112172
May 26, 200915 yr Gdyby ktos byl zainteresowany kolejnym online'owym turem w DRO to niech sobie zerknie do ponizszego linka http://tekkenzaibatsu.com/forums/showthrea...threadid=112172 bedziesz bral udzial ? moze sie dolacze... hmmm...
May 27, 200915 yr Author Juz sie zapisalem;] Dla tych, co nie lubia czytac przypominam, ze aby wziac udzial trzeba byc czlonkiem TZ.
June 16, 200915 yr I co, to wszysto od nas z kraju ? Mevek chyba się nie zapisał, Ciebie widziałem Veronie tam w temacie, ja się kazałem wczoraj dopisac... spodziewałem się że więcej osób się dopisze
June 17, 200915 yr Author Pewnie klapki sapia na lagi;] Ja se gram online, bo widokow na offline nie mam zadnych - mozna sie rozerwac;] Zachecam jednak do wziecia udzialu wszystkich, ktorzy ochote maja - lista zamykana jest w ten weekend!
June 18, 200915 yr Ja bym chętnie wziął udział w turnieju lecz w wakacje planuje po raz kolejny podbijać Irlandię więc nie da rady. Po wakacjach dopiero wrócę do gry i mam nadzieję że się podszkolę grając z członkami TcT.
June 18, 200915 yr A wezme sobie udział, co mi tam szkodzi. Przynajmniej nie bede musiał sie stresować dzieki tej świadomości że przegrywam przez lagi, a nie ze swojej winy ;] Aha, to jednak wersja PAL... to podziękuje. Edited June 18, 200915 yr by Snake.
June 26, 200915 yr Ja bym chętnie wziął udział w turnieju lecz w wakacje planuje po raz kolejny podbijać Irlandię więc nie da rady. Po wakacjach dopiero wrócę do gry i mam nadzieję że się podszkolę grając z członkami TcT. w jakie regiony sie wybierasz?? daj znac to cie odwiedze no chyba ze nie chcesz sie podzielic to informacja?
July 9, 200915 yr Chłopaki potrzebuje sie szybko dowiedziec czego unikac u lili on line, dzis mam walke ze specca terroni czy jakoś tak tu są jego walki. Co karac ? czy da sie coś wcisnąc jak robi te takie naskoki ? Jak sie nie wyrobicie z odp to sie nie obrażę najlepiej napiszcie na gg jego walki Edited July 9, 200915 yr by jamor
July 9, 200915 yr Author nie widzisz ze zawsze po flipie jest d+1 ?? parry i juggle. poza tym wykorzystuj to, ze koles sie napala, a lilke sie w miare spoko w lewo ssuje.
July 14, 200915 yr nie widzisz ze zawsze po flipie jest d+1 ?? parry i juggle. poza tym wykorzystuj to, ze koles sie napala, a lilke sie w miare spoko w lewo ssuje. to leszcz, gra tylko i wyłącznie na flipy i u/f+3 - czekaj i karaj, a sam sie pogubi i zaraz braknie mu pomyslow na dalsza gre. to tylko online
July 17, 200915 yr nie napisałem.Przegrałem z nim.Ale: walki byly bardzo mocno wyrównane,Cos nagrał może zamieści na yt.Nie wiem jak on to robił ale hopkika plus żonglerka prawie zawsze w momencie robienia podcinki z miecza. Ogólnie runda za runde w każej walce. W ostatniej walce chciałem zrobic harakiri [ R1 ] ale zamiast R1 wcisnałem L1 -dwie ręce.On stał [ bo wiedziałem że będzie stał ] zablokował [ oboje po pół centymetra energii - przypominam ostatnia runda ostatniej walki - zrobiła sie loteryjka na d+4 po zablokowanym skoku yosza, nie trafiła moja kontra i dostałem jakieś coś. KO Pogram z nim spary to będę wiedział jakim jest graczem.Nie wiem czemu ale sie uparł w prawie każdej rundzie na zaczynanie od chodzenia w prawą strone i hopkik pomimo że go karałem żeby tego nie robił . Tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi chłopaki.