Veron 9 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Gdyby ktos byl zainteresowany kolejnym online'owym turem w DRO to niech sobie zerknie do ponizszego linka http://tekkenzaibatsu.com/forums/showthrea...threadid=112172 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Gdyby ktos byl zainteresowany kolejnym online'owym turem w DRO to niech sobie zerknie do ponizszego linka http://tekkenzaibatsu.com/forums/showthrea...threadid=112172 bedziesz bral udzial ? moze sie dolacze... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Juz sie zapisalem;] Dla tych, co nie lubia czytac przypominam, ze aby wziac udzial trzeba byc czlonkiem TZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
jamor 0 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 I co, to wszysto od nas z kraju ? Mevek chyba się nie zapisał, Ciebie widziałem Veronie tam w temacie, ja się kazałem wczoraj dopisac... spodziewałem się że więcej osób się dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Pewnie klapki sapia na lagi;] Ja se gram online, bo widokow na offline nie mam zadnych - mozna sie rozerwac;] Zachecam jednak do wziecia udzialu wszystkich, ktorzy ochote maja - lista zamykana jest w ten weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja bym chętnie wziął udział w turnieju lecz w wakacje planuje po raz kolejny podbijać Irlandię więc nie da rady. Po wakacjach dopiero wrócę do gry i mam nadzieję że się podszkolę grając z członkami TcT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) A wezme sobie udział, co mi tam szkodzi. Przynajmniej nie bede musiał sie stresować dzieki tej świadomości że przegrywam przez lagi, a nie ze swojej winy ;] Aha, to jednak wersja PAL... to podziękuje. Edytowane 18 Czerwca 2009 przez Snake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja bym chętnie wziął udział w turnieju lecz w wakacje planuje po raz kolejny podbijać Irlandię więc nie da rady. Po wakacjach dopiero wrócę do gry i mam nadzieję że się podszkolę grając z członkami TcT. w jakie regiony sie wybierasz?? daj znac to cie odwiedze no chyba ze nie chcesz sie podzielic to informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
jamor 0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Chłopaki potrzebuje sie szybko dowiedziec czego unikac u lili on line, dzis mam walke ze specca terroni czy jakoś tak tu są jego walki. Co karac ? czy da sie coś wcisnąc jak robi te takie naskoki ? Jak sie nie wyrobicie z odp to sie nie obrażę najlepiej napiszcie na gg jego walki Edytowane 9 Lipca 2009 przez jamor Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 nie widzisz ze zawsze po flipie jest d+1 ?? parry i juggle. poza tym wykorzystuj to, ze koles sie napala, a lilke sie w miare spoko w lewo ssuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 nie widzisz ze zawsze po flipie jest d+1 ?? parry i juggle. poza tym wykorzystuj to, ze koles sie napala, a lilke sie w miare spoko w lewo ssuje. to leszcz, gra tylko i wyłącznie na flipy i u/f+3 - czekaj i karaj, a sam sie pogubi i zaraz braknie mu pomyslow na dalsza gre. to tylko online Cytuj Odnośnik do komentarza
jamor 0 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 nie napisałem.Przegrałem z nim.Ale: walki byly bardzo mocno wyrównane,Cos nagrał może zamieści na yt.Nie wiem jak on to robił ale hopkika plus żonglerka prawie zawsze w momencie robienia podcinki z miecza. Ogólnie runda za runde w każej walce. W ostatniej walce chciałem zrobic harakiri [ R1 ] ale zamiast R1 wcisnałem L1 -dwie ręce.On stał [ bo wiedziałem że będzie stał ] zablokował [ oboje po pół centymetra energii - przypominam ostatnia runda ostatniej walki - zrobiła sie loteryjka na d+4 po zablokowanym skoku yosza, nie trafiła moja kontra i dostałem jakieś coś. KO Pogram z nim spary to będę wiedział jakim jest graczem.Nie wiem czemu ale sie uparł w prawie każdej rundzie na zaczynanie od chodzenia w prawą strone i hopkik pomimo że go karałem żeby tego nie robił . Tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 veron... jak wygrywasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi