Opublikowano 18 sierpnia 200915 l okay zadajesz ;] a to z king size mi się pomyliło z monoblosem ;] one dorastają do 2500 ;]
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l wow, nie spodziewalem sie ze odpowiem... hmmm no wiec... jaki przedmiot mozna znalesc na pustyni nie pasujacy zbytnio do swiata MH i w ktorej lokacji?
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l zgadza sie, choc nie slyszalem o tej secret location jako 11 lokacja na pustyni no ale zadajesz PS proste to bylo
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l No to takie proste na rozgrzewkę. Która wyverna czasami udaje, że umarła?
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l gypceros ;p to ja tez latwe - co mozna dostac w nagrode za rozwalenie rajangowi jednego rogu ?
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l nie jest to poprawna odpowiedź ;p (z moich doswiadczeń) Edytowane 19 sierpnia 200915 l przez Yano
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l można dostać jakąś część z rajanga kurde no, omijajcie pytania które są niejednoznaczne i których sami nie jesteście pewni co do odpowiedzi
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Dung? w pewnym sensie tak mozna (pipi) dostac ja nic nigdy nie dostalem za rozwalenie 1 rogu, trzeba 2
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Ooooo to teraz ja! Ktorych bossow nie da sie bic po ich smierci? (w sensie ze kick przelatuje na wylot jak przed martwe normalne potworki).
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Elder Dragonów? Pit, nie wiedziałem, że pastwisz się nad martwym truchłem po śmierci :crazy:
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l ja tam lubie popastwic sie na jakas cholera co mi duzo krwi napsula bardzo to odstresowuje
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l kirin, dromy (oprócz cephadrome) nie jestem pewien co do Lao Shang-Tsunga (;p) bo na nim nie ma czasu do stracenia trzeba wycinać z niego co się da zanim czas się skończy xD