Guest RejdenForce Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 (edited) Witam. Ma ktos zdobyte 100% w tej grze? Przeszedłem wszystkie zadania i nadal brakuje mi dwóch nagród, czy ktoś wie jak je odblokować? Mam na koncie prawie 500tys. punków jest jakiś szybszy sposób na zdobycie brakujacej połowy do złota, czy muszę mieć 50tys kilsów aby je zdobyć?(jesli tak to chore to złoto) Edited November 10, 2009 by Old_Kyo Dodano ankietę! Quote Link to comment
Whisker 1383 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Brąz: 8 Srebro: 3 Złoto: 1 Łączna ilość pucharków: 12 Moja Ocena: 9/10 Cena: 36 zł Brązowe Trofea: - Tutorial Completed - Ukończ trening wszystkimi postaciami. - First Blood - Zabij jako pierwszy w trybie Challenge. - Ability First Kill - Zabij używając swojej specjalnej mocy w trybie Challenge. - Challenges Master - Wygraj Deatchmatch bez straty życia w Challenge. - Ability Master - Zabij 10 razy pod rząd używając swojej specjalnej mocy. - BlackOp Campaign Completed - Ukończ wszystkie challenge w kampani BlackOp. - Bishop Campaign Completed - Ukończ wszystkie challenge w kampani Bishop. - Guardian Campaign Completed - Ukończ wszystkie challenge w kampani Guardian. Srebrne Trofea: - Arena Master - Zabij 5 razy pod rząd nie tracąc życia. - Slayer - Zabij 100 przeciwników Online. - All Rewards Unlocked - Odblokuj wszystkiie nagrody. Złote Trofea: - Marathon - Uzyskaj 1,000,000 punktów Quote Link to comment
biszkopt78 1 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) Witam. Ma ktos zdobyte 100% w tej grze? Przeszedłem wszystkie zadania i nadal brakuje mi dwóch nagród, czy ktoś wie jak je odblokować? Mam na koncie prawie 500tys. punków jest jakiś szybszy sposób na zdobycie brakujacej połowy do złota, czy muszę mieć 50tys kilsów aby je zdobyć?(jesli tak to chore to złoto) Nagrody : -pierwsza chyba za 525 k punktów -druga 600 k punktów Ten milion jest do zrobienia , tylko potrzeba dużo wolnego czasu i samozaparcia Tworzysz gre lokalnie , ustawiasz mape Traning coś tam i CTF . Mapka jest bardzo mała a odległość między flagami malutka. No i biegasz sobie. Za każdą zdobytą flage masz 200 punktów . W pół godziny można nabić z odrobiną wprawy jakieś 45 - 50 k , tak że łatwo można obliczyć ile czasu trzeba spędzić żeby dobić do miliona. p.s. w takich przypadkach dobrze jest mieć młodszego brata p.s.2 nazwa tego trofea 'Maraton' jest jak najbardziej trafiona Edited June 26, 2009 by biszkopt78 Quote Link to comment
Guest Kyo Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Czyli wprawny gracz zrobi w godzinkę 100k - nice 10h ciągłego biegania Już lecę xD Quote Link to comment
biszkopt78 1 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Czyli wprawny gracz zrobi w godzinkę 100k - nice 10h ciągłego biegania Już lecę xD po zalizeniu wszystkich wyzwan dla każdej z postaci zdobywasz coś ok 450 k punktów , reszte trzeba dobiegać Quote Link to comment
Guest RejdenForce Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Dzięki....już robie, a na godzine to około 50tys punków max da się wyciągnąć. Spoko dam rade w UT3 jest chyba gorzej z pucharkami. Quote Link to comment
Recommended Posts