Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Granie po sieci

Featured Replies

Opublikowano

zrzutekranu2ck5.png

no, ma

Yano, powiedz jeszcze ile to cudo kosztuje i jak już się podłączysz opowiedz o kosmicznych lagach na xlinku ;p

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 21,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja kupilem za 70, ale w necie ceny sa rozne, zaczynaja sie chyba od 50zł

nie strasz mnie lagami ;p mam nadzieje ze bedzie sie dalo grac normalnie :P

Opublikowano

oglądałem trochę walk po xlinku na youtube i powiem ci że czasem są niezłe przeskoki.

ale ogólnie jest ok z tego co WIDZIALEM NA YOUTUBE

Opublikowano

jak grasz z kims np z korei to zapomnij o tym ze bedzie plynnie chodzic ;q ogolnie fajnie sie gra, pokazuje kto ma jaki ping wiec mozesz sobie dobrac ludzi z ktorymi Cie najlepiej laczy. Potrafi byc w 100% lag free (powaga) ale potrafi tez ciac masakrycznie. Z reguly jest cos pomiedzy z lekka przewaga lag free ;) wiec jest dobrze ;D ja dzisiaj chyba tez sobie wbije wieczorem na kaia. Dawno nie gralem. Tylko musze sobie good armor i bron zrobic zeby wiochy nie czynic ;q

Opublikowano

jeszcze sie nie zabralem ze walke z tym :P

tak jak PIT chcialem miec juz jako taki sprzet zeby mnie cos nie zabiło i nie wkurzylo ludzi na xlinku ;p

z drugiej storny o wiele łątwiej wyfarmic sprzęt z innymi;p no ale juz za pozno bo juz go jako tako zrobilem :D

dziś w koncu musze sie zabrac za zainstalwoanie tego ;p

Opublikowano

Ja jestem na HR1 jeszcze wiec wiesz ;q Ja na xlinku w 2nd G gralem w zbrojach ktore robilem "na fajny wyglad" ;D W decoration wsadzalem tylko kamyki zeby byl survival co by nie ginac od razu ;D Glownym elementem byl zawsze Plate z Jolly Rogera ;D Najlepiej wygladajaca czesc armoru dla faceta na klate. Reszta to juz roznie ;] Mam fajny set z jolly rogera i death stencha (wygladajacy super) ktory mial survival i sts atk up ;D Do tego GS z paralyze (Cats costam);D Moj ulubiony onlineowy set z 2nd G ;]

Opublikowano

udalo mi sie odpalic wszystko!!

pogralem chwile z jakims polakiem,ale musze sie jeszcze oswoic :P

Opublikowano

zaprosilem :P

mam pytanie i prosbe - czy jest ktos kto ma xlinka i 2G? bylbym za(pipi)iscie wdzieczny gfyby sie ktos znalazł i postawil quest z jump teostrą :D ciezko sie dogadac z japonczykami , a bardzo bym chcial piracką zbroje zrobić ;p

Opublikowano

Ja moge. Jak cos to mozemy ja ubic. Daj znac na gg, nie wiem kiedy bede mogl.

edit: dzis wbije na kaia ;] jak sa chetni to gg ;D

Edytowane przez =PiT=

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

rzecz ktora rzucila mi sie w oczy odnosnie grania online, a ktora warto odnotowac jezeli ktos luibi byc supporterem (ja czasami lubie bo z reguly takich brakuje a sa cenni w teamie, chociaz jak jest 4 graczy to i tak wszystko umiera w trybie mega szybkim, ale jak walczymy np z dwoma rajangami na arenie naraz to jednak support moze sie przydac, szczegolnie jak niektorzy w teamie nie maja zbyt dobrych equipow):

skill wide area moze nie zadzialac jak jest lag ;b im jest wiekszy tym dziala mniej czesto (o dziwo nie dotyczy life powder, a raczej nie tak czesto). Przy lagu gdzie postac kumpla nam "skacze" mozemy spokojnie zapomniec o uzywaniu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli ktoś posiada PS3 to dzięki aplikacji z Jap PSS mozna grac w MHU przez siec za pomocą PS3 ^^

Opublikowano

Serge uzyl ironii ;p od dawna bylo mowione ze unite jest pierwszym tytulem jaki wykorzysta tą mozliwosc w polaczeniu z ps3 :P

Opublikowano

Dworek x]

Tak jak Yano napisał - "Ad Hoc Party" jako pierwsze wsparło Monster Hunter(akurat 2G), więc nie wiem skąd nieogarnięcie ludzi i podniecanie się tym dopiero jak w PE było info. A samo ad hoc party ma jakis ... hm rok ;)

Opublikowano

Spodziewałem się że to ironia,ale wiesz łatwiej ją wychwycic gdy z kim rozmawiasz na real dlatego lepiej uważac.

Wczoraj szukałem tej pierdółki na Jap PSS,ale nie mogłem znaleźc :P może wiecie gdzie to jest i jakiś tutorial ?? Bo japońskiego nie znam hehe

Opublikowano

thx hehe ktoś ma z grających w UNITE PS3 chetnie bym pograł z kimś. Bo kumpli z PS3 dopiero bede uczył ^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No jak są jacyś chętni to ja przez Ad-hoc gram narazie 2hr SpacierShark123

Opublikowano

a ja nie mam PS3 bo jestem biedny i mnie nie stać ;F

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja nie wiedziałem że jest taka możliwość,super.

Głupi już chciałem z xlinkiem kombinować .

I jeszcze do tego aplikacja już jest w zrozumiałym języku :)Wczoraj szybki test,to działa.

I to jak.