Jump to content

Ranking Elder Dragonów

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

lunastra/teostra, jeszcze ich nigdy nie pokonalem.

lao bym nie dawal, bo jedyna trudnosc to zadac dosc obrazen w odpowiednim czasie. chameleos najprostszy, chociaz daora tez problemow nie sprawia, wystarczy miec bron z poison i sporo flashbombs

fatalisa jeszcze nie malem okazji spotkac, to samo z Yamatsukami (nie mam Unite, czekam az stanieje...) aczkolwiek zawsze problemy mi sprawial/a Lunastra/Teostra... Laosa uwielbiam wprost, piekny jest :D ale tez i najprostrzy, ciachac go tylko w brzuch :P

mi sie chyba podoba kushala, jest taka smokowata ;D ale mimo ze jest łatwa (jak wszystkie eldery;p) to nie lubie z nią walczyc bo nie lubie momentów gdy lata i trzeba czekać ;p (jestem zbyt leniwy zeby zbierac i brac mase flash bombów)

najtrudniejszy, z zasady fatalis, trzeba sie do niego najlepiej i najbardziej przygotować, ale wtedy jest juz calkiem ok.

kirin potrafi sprawic problemy na g ranku jesli sie nie uzywa dobrego GSa z krytykiem na wyjęciu (zwłaszcza 2 kiriny na małej areinie.. grrrR)

najtrudniejsza to ta wielka teostra z dlc

to prawda ze g rankowa JUMP teostra jest wkurzająca, nie dosc ze wielka to jest chyba 2 razy silniejsza (doslownie, ma serio zwiekszone statsy) niz normalna g rankowa teostra

sporo sie namęczylem z nią zeby zdobyc zbroje i bronie z pirata ;p

Edited by Yano
  • 2 weeks later...