Mendrek 570 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Ok, sprawa jest jasna Ankieta zrobiona. Bierzemy pod uwagę trzy rzeczy: 1. Najtrudniejszy. 2. Najładniejszy. 3. Najczęściej ginący z naszej ręki. Voila. Quote Link to comment
Shen 9603 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 lunastra/teostra, jeszcze ich nigdy nie pokonalem. lao bym nie dawal, bo jedyna trudnosc to zadac dosc obrazen w odpowiednim czasie. chameleos najprostszy, chociaz daora tez problemow nie sprawia, wystarczy miec bron z poison i sporo flashbombs Quote Link to comment
Rayos 3170 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 fatalisa jeszcze nie malem okazji spotkac, to samo z Yamatsukami (nie mam Unite, czekam az stanieje...) aczkolwiek zawsze problemy mi sprawial/a Lunastra/Teostra... Laosa uwielbiam wprost, piekny jest ale tez i najprostrzy, ciachac go tylko w brzuch Quote Link to comment
Dworek 0 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Najladniejszy Elder to zdecydowanie Kushala Daora, Najgorsza do pokonania jest Teostra szczegolnie jak się trafi na zloto. Quote Link to comment
Dark Serge 80 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Imo najłatwiejsza i najczęsciej ginąca to jest Kushala (lubie z nią walczyć ), najladniejszy jest kirin (a właściwie zbroja z niego dla laski ;] ). najtrudniejsza to ta wielka teostra z dlc Quote Link to comment
Yano 3697 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 (edited) mi sie chyba podoba kushala, jest taka smokowata ;D ale mimo ze jest łatwa (jak wszystkie eldery;p) to nie lubie z nią walczyc bo nie lubie momentów gdy lata i trzeba czekać ;p (jestem zbyt leniwy zeby zbierac i brac mase flash bombów) najtrudniejszy, z zasady fatalis, trzeba sie do niego najlepiej i najbardziej przygotować, ale wtedy jest juz calkiem ok. kirin potrafi sprawic problemy na g ranku jesli sie nie uzywa dobrego GSa z krytykiem na wyjęciu (zwłaszcza 2 kiriny na małej areinie.. grrrR) najtrudniejsza to ta wielka teostra z dlc to prawda ze g rankowa JUMP teostra jest wkurzająca, nie dosc ze wielka to jest chyba 2 razy silniejsza (doslownie, ma serio zwiekszone statsy) niz normalna g rankowa teostra sporo sie namęczylem z nią zeby zdobyc zbroje i bronie z pirata ;p Edited July 6, 2009 by Yano Quote Link to comment
=PiT= 13 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 nikt nie glosuje na Yamatsukami ;[ a taki slodki ;q Quote Link to comment
Yano 3697 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 pewnie malo kto z nim walczył ;p Quote Link to comment
firana140 620 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 proste Fatalis (każdy, bez łuku) Crimson Fatalis Lao Shan (zabiłem ze 30 jak polowałem na Divine plate'y) Quote Link to comment
Keii 0 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Zdecydowanie najtrudniejszym Elderem jest Kirin - nawet z Akantorem się mniej męczę... Najładniejsze są Kaszalot i Lao. Najczęściej ginący z mojej ręki to oczywiście Fatall - najlepsze itemy i najdroższe Quote Link to comment
Recommended Posts