Jump to content

Baldur's gate II : Dark Alliance

Arek1987

Recommended Posts

Wie ktoś jak Barbarzyńcą pokonać ostatniego bosa - Mordoc'a? Ostatni poziom to Onyx Tower Top.

Męczę się już na różne sposoby i nic się nie udaje, a łukiem nie mam jak, bo mam słaby łuk i obecnie już i tak nie mam gdzie kupić lepszy...

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nie gralem barbarzynca,ale Elfka (Vhaidra) i poszlo mi latwo.

1)Musisz regularnie rozprawiac sie z czrnoksieznikiem,odnawia on zdrowie wampirowi

2)Moja Vhaidra bardzo dobrze rzuca nozami(maja one dodatkowo mozliwosc zamrazania),co spowalnia wampira i kroi mu sporo energii :)

Jak masz barbarzynce,to chyba lepiej uzyj miecza lub toporu,do sprzedawcy zawsze mozesz powrocic,opcja RECALL.

Nie gralem barbarzynca,ale Elfka (Vhaidra) i poszlo mi latwo.

1)Musisz regularnie rozprawiac sie z czrnoksieznikiem,odnawia on zdrowie wampirowi

2)Moja Vhaidra bardzo dobrze rzuca nozami(maja one dodatkowo mozliwosc zamrazania),co spowalnia wampira i kroi mu sporo energii :)

Jak masz barbarzynce,to chyba lepiej uzyj miecza lub toporu,do sprzedawcy zawsze mozesz powrocic,opcja RECALL.

1. Bronie ręczne nie są skuteczne, bo jak podejdę do niego, to on wysysa ze mnie życie i daje je sobie.

2. Recall nic nie da, bo miasto się pali i nie ma tam już sprzedawcy.

Sprzedawca JEST(przynajmiej u mnie),poszukaj.

Jednak jest. Stoi przed skrzyniami we wnęce.

Edit:// Walę tę grę. Nie przejdę tego idiotyzmu, skoro nie wiem jak... Kupiłem dość dobrą kuszę i ona nic daje, bo nawet trafić w niego nie mogę. Raz trafię i on znika etc... Tak robiłbym to do usranej śmierci...

Edited by Arek1987
  • 5 months later...