emice 0 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem PsOne z oryginalnym monitorem od Sony lcd wersja usa ntsc. I tu zaczyna się problem po odpaleniu gry w ntsc wszystko działa w porządku. Ale gdy puszcze grę w Palu obraz skacze i teraz moje pytanko czy da się coś z tym zrobić?? Quote Link to comment
Meanthord 324 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Z samym monitorem nic nie da sie zrobic. Trzeba bylo kupic model obslugujacy sygnal PAL i NTSC. Ew. sprobuj spatchowac gre. Quote Link to comment
emice 0 Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 Z samym monitorem nic nie da sie zrobic. Trzeba bylo kupic model obslugujacy sygnal PAL i NTSC. Ew. sprobuj spatchowac gre. Chodzi mi o to czy region monitora ma jakieś znaczenie czy jest on pal czy ntsc? Czy po prostu kwestią jest konsola i jej przerobienie? Quote Link to comment
Meanthord 324 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Przeciez odpowiedzialem juz na Twoje pytanie. Jeszcze raz: nie kazdy monitorek do PSOne obsluguje jednoczesnie sygnal PAL i NTSC. Quote Link to comment
wip3out 0 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Przeciez odpowiedzialem juz na Twoje pytanie. Jeszcze raz: nie kazdy monitorek do PSOne obsluguje jednoczesnie sygnal PAL i NTSC. Głupie , ale prawda. Odpowiedni monitor po pod odpowiedni region. Quote Link to comment
upek10 3 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Podłącz sobie psx'a do 32'calowego telewizora i nawet jak włożysz płytę wersji ntsc to obraz itak będzie kolorowy. U mnie tak jest:yes: Quote Link to comment
Stona 569 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Pretendent do miana archeologa roku 2 Quote Link to comment
Recommended Posts