Zaton. 19 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 (edited) No właśnie, ogląda to ktoś poza mną ? Jak na razie jest całkiem fajnie, jest handel i ekonomia, jest Horo, i jeszcze więcej handlu z ekonomią ;] W końcu pojawia się też jakiś zarys podróży na północ, do miejsca pochodzenia Horo Ogólnie, z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki, szczególnie, ze akcja nabiera tempa szybciej niż w sezonie pierwszym. A, i z gadek handlowych nadal nic się nie da zrozumieć za pierwszym razem ;] Edited August 7, 2009 by Zaton. Quote Link to comment
Aramis 10 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 O fajnie, nawet nie wiedziałem że to już wychodzi . Quote Link to comment
Killabien 552 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Pierwsza seria bardzo mi się podobała, a druga zapowiada się być jeszcze bardziej interesująca. Ale myśle, że i tak zrobią jeszcze 3 sezon bo w 12 epów tego nie skończą. Quote Link to comment
Belcoot 0 Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 (edited) Ja też jestem w trakcie oglądania. Kreska i tła się znacznie polepszyły w stosunku do pierwszego sezonu co oczywiście na plus . Na dobre wyszła zmiana animatorów. Ogółem jest wonderful tak jak pierwszy sezon. Mam nadzieję, że zrobią trzeci, choć za czwarty i piąty też bym się nie obraził. O ile będą tak dobre . Edited August 24, 2009 by Belcoot Quote Link to comment
Zaton. 19 Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 No, i sezon drugi się skończył (tydzień temu, ale nvm), pozostawiając chamsko otwarte zakończenie ;] Quote Link to comment
Recommended Posts