NemoKOF 665 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 (edited) Siema, witam wszystkich, Mam do zaoferowania sticka Hori EX2 do X360 modowanego przez Sajana (sajan100, dobry modder, robi bardzo czysto lutowania). Stick ma zdjeta naklejke (byl to model pod VF wiec nie mial zadnego innego arta niz standardowy EX2 tylko mial naklejki w pudelku) i jest pomalowany na czarno (tylko plytka, pomalowany jest recznie, nie sprayem czy proszkiem). Galeczka JLF Sanwy (czyli standard z wiekszosci modow i customow) do tego przyciski przezroczyste seimitsu. Nie mam teraz filmiku jak to sie sprawuje (do swiatelek jest wylacznik gdyby was to jaralo) ale podsylam moda na HRAPIe ktory wyglada w praniu tak samo jak moj -> Sticka polecam z czystym sumieniem, ja mam ogolnie za duzo takich zabawek (5 w tej chwili) i chce sie kilku chociaz pozbyc bo nie mam gdzie tego trzymac a nie gram juz praktycznie na nich. Stick byl oczywiscie uzywany ale jak na taka zabawake to nie za wiele. Postaram sie podrzucic jakies zdjecia ale przed modem wygladal tak jak ten tu -> http://image4.play-asia.com/640/5n/pa.101990.1.jpg Mysle ze jest to fajna okazja. Macie sticka JUZ ZMODOWANEGO (normalna galeczka BAAARDZO szybko sie wyrabia i traci dynamike zupelnie). Orientacyjna cena 420 zl. Moge gdzies wystawic jesli ktos bedzie zainteresowany. Edited August 7, 2009 by NemoKOF Quote Link to comment
NemoKOF 665 Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Mozemy ponegocjowac cene. Moze szuka ktos sticka do PS2 albo do PS3? Moze uda sie nam dogadac (mam tego za duzo i chce sie pozbyc). Quote Link to comment
NemoKOF 665 Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Stick sprzedany, temat do zamkniecia. Quote Link to comment
Recommended Posts