Aramis 10 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 (edited) Witam, mam dosyć zabawny problem z telewizorem. Otóż na lewej połowie matrycy od jakiegoś czasu widać śmieszne szare plamki - nie są bardzo widoczne (widać je na dosyć jasnym tle) są nieregularnej wielkości i kształtu oraz mają nieregularne rozmieszczenie - wyglądają dosłownie jakby na ekranie był kurz czy coś takiego, no ale po przeczyszczeniu go nic się nie zmienia. Generalnie nie przeszkadza mi to jakoś strasznie póki co ale pomyślałem, że nie zaszkodzi się zapytać 'o co chodzi' . Edited August 9, 2009 by Aramis Quote Link to comment
Aramis 10 Posted August 18, 2009 Author Share Posted August 18, 2009 Sorki za double posta, ale znalazłem na necie fotę jak takie plamki mniej więcej wyglądają. http://obrazki.elektroda.net/44_1247511995.jpg Jakieś pomysły? Można bezproblemowo słać na gwarę bez obawy, ze odeślą jako 'sprzęt sprawny technicznie'?. Quote Link to comment
Guest Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Gwarancja to glownie przyjaz gosci z serwisu do domu, ktorzy ogladaja TV i decyduja o jego przeslaniu dalej. Ja bym reklamowal, matryca powinna byc czysciutka. Quote Link to comment
Recommended Posts