Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Witam, Jesli ktos zakupi ta wspaniala gre na XBL i bedzie chcial pograc to podaje dane Swoje i Ornita: Nemo - GT: NemoKOF Ornit - GT: UPOKARZACZ Zapraszam, Grywam wieczorkiem, fajnie jak ktos sie odezwie tu, albo PW jakies, ew GG: 1219368 ze chce grac. Konsola nie jest wlaczona caly czas wiec zebym nie przegapil zaproszenia
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Ja bym z Toba zagral - ale nie mam konsoli odpowiedniej. :> Zawsze mozna chyba na M.A.M.E. walnac pahrtyjke Czy sie myle?
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Autor Mozna w zwykla, oryginalna wersje automatowa Kofa98. Sa 2 fajne platformy ktora swietnie chodza - 2df i GGPO Mozemy sie kiedys zgadac
Opublikowano 21 grudnia 200915 l ja bym sie tez pisal, kilka lat temu czlowiek kopal dupy na mame 32 ludziom online