sexymadafaka 0 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 (edited) a konkretnie chodzi mi o dział listow strone na ktorej podobno znalazl sie moj rysunek i bylbym wdzieczny(nawet nie wiecie jak bardzo )jakby ktos okazal tyle bezinteresownosci i zeskanowal mi ten nr (118) podobno na dole z lewej? strony znajduje sie karykatura Pana Sciery przegapilem ten nr i zaluje ...to tylko jedna strona z gory dziekuje ludziska ps.== moj mail == bartek.ratajczak@gmail.com == Edited August 12, 2009 by sexymadafaka Quote Link to comment
Lucek 4417 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 mam ten nr w domu na wierzchu nawet to moge Ci cyknac fote, ale to jak wroce z pracy poza tym dzial nie ten Quote Link to comment
sexymadafaka 0 Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 (edited) wielkie dzieki stary jestes wielki :) okolo 22 bedziesz?? bo nie wiem czy czatowac pod kompem w namiocie bo nie moge sie doczekac :) jesli jest ktos kto chcialby zeskanowac dziel listow z nr 118 to bym byl naprawde wdzieczny chodzi o karykature sciery w połaczeniu z kratosem Edited August 12, 2009 by sexymadafaka Quote Link to comment
Guest Haibane Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 a jak chcesz jakość ultraHDjestemhardkorem, to se poczekaj na poLucjana ;] Quote Link to comment
Figaro 8152 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 aa, nawet pamiętam do dziś ten rysunek Fajny. Quote Link to comment
sexymadafaka 0 Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 dziekuje ale chodzilo mi o wieksza czesc strony by bylo widoczne ze to jest w gazecie no wiecie nie mam numeru a chcialbym sie pochwalic jeszcze raz dzieki haibane Quote Link to comment
Recommended Posts