Texz 670 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Nie wiem jakim prawem ta gra nie ma jeszcze swojego tematu, bo zapowiada się jeżeli nie najlepsza to najładniejsza gra third party na Wii. Gameplay - http://www.nintendoeverything.com/?p=21996 Shotgun i ninjasy w kresce ala XIII. Świetnie to się prezentuje. Quote Link to comment
Guest Albert Wesker Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Jedynka była crapem, mimo, że na filmikach i w zapowiedziach prezentowała się super. Jestem bardzo umiarkowanym optymistą jeżeli chodzi o dwójeczkę Quote Link to comment
Bandi 5 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Crapem? Według mnie jedynka była świetna. Po prostu gracze za bardzo się napalili na ten tytuł, bo to była pierwsza gra na Wii, o której świat usłyszał i robiła wielkie nadzieje. Red Steel 2 ma wykorzystywać Wii Motion Plus więc nie ma mowy o niedopracowanym sterowaniu a 1 daje dużo do myślenia bo UbiSoft aż za dobrze chciał wykorzystać możliwości kontrolera co się trochę odbiło na ocenie gry. Quote Link to comment
jiloo 4 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 jedynka nie byla taka zla. fakt, ze jako tytul startowy miala za wysoko postawina poprzeczke. osobiscie poprawilbym tez nieco sterowanie z guna - na takie jak jest w Metroid 3. na dwojke czekam tak samo jak czekalem na jedyneczke. lepsza grafa, i mam nadzieje, ze lepsze sterowanie. Quote Link to comment
Guest Grzegosz Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Kurde, to już druga część, a ja nawet w jedynkę nie grałem. Quote Link to comment
Bandi 5 Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Już? 3 lata to nie takie już Polecam jedynkę! Quote Link to comment
basbot11 177 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 juz 26go marca premiera, mam nadzieje ze bedzie to najbardziej dopieszczony i grywalny shooter jaki do tej pory zrobiono dla wii. Quote Link to comment
banerski 1 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 jest.cakiem.ok. niektóre.detele.mogę.przeszkadzać.ale.po.przejściu, narazie.jednorazowym.jestem.zadowolony. Quote Link to comment
Recommended Posts