Spuczan 74 Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) EDIT: Pewnie się na GT pomylili a ja wrzuciłem to tutaj. Zapewniam, że trailer nie był podpisany tak jak teraz. Edited August 21, 2009 by Spuczan Quote Link to comment
Malutki 5 Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Nie znalazłem nigdzie tematu więc zakładam. Jak było to można zamknąć. http://www.gametrailers.com/video/gc-09-dragon-ball/54726 Walka Cell'a z Goku. Szkoda, że po takiej wyrzutce nie da się zniszczyć przeciwnikiem budynku/przeszkody. Nie doczekamy się zniszczalnego środowiska na Wii? Zniszczalne środowisko mieliśmy w Budokai Tenkaichi 2 i 3 .Co prawda nie było super zaawansowane technicznie, ale lepsze to niż nic . Quote Link to comment
Texz 670 Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 To nie ta gra. Gameplay jest z Raging Blast na PS3 (pojawiają się klawisze z DualShocka). DB:RoKP wygląda inaczej. Wiedziałem, że coś mi nie gra Quote Link to comment
Recommended Posts