solo/ng 4 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 (edited) Offtopic jak nic, ale takie porownanie mozna mysle zrobic (pomijajac styl walki Mardona): http://www.youtube.com/watch?v=MpX-_JCPW2Y...player_embedded bedzie ciekawie, ciezko zalozyc, tego typu walki to ewenenent, wygra Marduk czy Fox? 8) edit: tak tam mardonem PL bedzie Pudzian, ale to mma; o. Edited August 25, 2009 by solo/ng Quote
Di 846 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 stif, bo ma lepsze frejmtrapy marduk nie użyje ani dół+cztery ani takla Quote
Snake. 9 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Spodziewałem sie czegoś naprawde ciekawego widząc nazwe tego tematu (zasugerowałem sie postaciami), dlatego zostawiłem go sobie na sam koniec w przeglądaniu forumingu... a tu taki zonk -_- Quote
Pitrex 1 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Stawiam na Stiff'a bo to boks,gdyby to było MMA albo UFC to Marduk by go połamał Quote
Cambion 0 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Chciałbym tylko powiedzieć że ci od MMA, Pride, UFC, a ogólnie Vale Tudo to najwieksze madafaki, bo... szkoleni sa we wszystkim: parter, stójka,clinch . Także w formule "wszystkie chwyty dozwolone" nikt im nie podskoczy 8) . Co innego gdyby wystawić ich w walce bokserskiej, wtedy pewnie za długo by nie powalczyli . Quote
Zuum88 0 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Pewnie zaczeliby od "macania" od pasa w dol xD + ewentualne rzuty... Takie madafaki z MMA pewnie daliby sobie rade wszedzie, bo najczesniej uzwya sie tam konarow - niewazne czy trafisz, byle trafisz. Mordercze ataki na krtan wroga i piekielna wytrzymalosc sprawilaby, ze wiekszosc walk konczylaby sie K.O..... wlasnie ich xd Quote
Recommended Posts