Whisker 1378 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Poziom trudności: 5/10 Offline: 12 Online: Brak Brąz: 8 Srebro: 3 Złoto: 1 Łączna ilość pucharków: 12 Brązowe Trofea: - Demolition Master - Uderz 15 przedmiotów w jednym wyścigu (singleplayer, minimum brąz) ! Koncentruj swoją uwagę na porozrzucanych po planszy przedmiotach takich jak butelki, koła itd. Do wykonania w pierwszej planszy ale trzeba pamiętać aby wygrać conajmniej brązowy medal - Air Time Expert - Musisz znajdować się w powietrzu przez 75 sekund w jednym wyścigu (singleplayer, minimum brąz) ! W późniejszych levelach wpadnie od razu, polecam ostatnie gdzie mamy sporo hopek wysunietych pod wyższym kątem - Star Collector - Zbierz łącznie 270 gwiazdek z wszystkich plansz dostepnych w trybie Singleplayer ! Gwiazdki dostajesz za wykonywane triki, im wyższe tym większa możliwość obracania kartem a tym samym zebranie od 4 do 5 gwiazdek. Polecam w pierwszych levelach minium 40 zebrać a w kolejnych po 20-25 a nie powinno byc żadnych problemów, pod koniec gry wpadnie. Pamiętać należy aby kończyć wyścig przynajmniej na 3 miejscu, inaczej gwiazdki się nie naliczą. - Trickster - Wykonaj 15 trików podczas jednego wyścigu (singleplayer, minimum brąz) ! Bardzo prosty puchar do zdobycia juz w pierwszej planszy, wysokie i częste skoki oraz obroty kartem i na drugim okrażeniu już 15 bedzie znajdować sie na naszym koncie. Trofeum nabija sie dopiero po ukończeniu wyścigu także nie denerwujmy sie jak nie wskoczy w trakcie trwania. - Lap Champ - Pobij wszystkie czasy okrążeń na każdej planszy (singleplayer) ! Najpierw polecam przejść całą grę z minimum srebrnymi medalami, dzięki temu odkryjemy nowe części do uningu i łatwiej bedzie nam zmierzyć się z czasami okrążeń. - Race Ace - Pobij wszystkie czasy wyścigów na każdej planszy (singleplayer) ! Patrz - Lap Champ - - Smash Cars Superstar - Zbierz 30 gwiazdek w jednym wyścigu (singleplayer, minium brąz) ! Gwiazdki dostajesz zarówno za triki jak i potracenia różnych rzeczy, najczęściej ludzi. Ja polecam odpalić pierwszą planszę i kierować się zaleceniami z pucharku - Trickster - a nie będzie żadnego problemu - Bronze Champion - Zdobądź brazowy medal lub lepszy na wszystkich planszach w trybie singleplayer ! Ukończ grę a pucharek sam wpadnie. Zebranie brazowych medali nie powinno sprawić żadnych problemów Srebrne Trofea: - Smart Driver - Znajdź wszystkie skróty w każdej planszy (singleplayer). ! Tutaj nie potrzeba konkretnej solucji gdyż skróty są dość widoczne, z reguły ukryte za stertą pudełek lub słupków, najłatwiej odkryć je jadąc za przeciwnikami - Safe Driver - Ukończ wszystkie plansze w trybie singleplayer bez zniszczenia samochodu oraz nie używając żadnego Respawnu ! Możemy od razu sobie postawić takie warunki i ukończyć grę od początku do końca. Ja jednak proponuję wrócić do każdej planszy po przejściu gry kiedy będziemy mieli większe możliwości tuningu, przyda się podniesienie paska Strengh. - Silver Champion - Zdobądź srebrny medal lub lepszy na wszystkich planszach w trybie singleplayer. ! Do tego osiągnięcia musisz znać minimum połowe wszystkich skrótów na planszach, tuningować samochody oraz ćwiczyć. Polecam wywarzone samochody, status Handling czyli przyczepność i łatwość prowadzenia conajmniej na połowie paska. Złote Trofea: - Gold Champion - Zdobądź złoty medal na wszystkich planszach w trybie singleplayer. ! Najtrudniejszy puchar w grze, rady które podałem w - Silver Champion - musimy doszlifować do perfekcji. Time Attack'i to masterowanie czasów, sporo trików, zapamiętanie najkrótszych przejazdów i dobieranie odpowiednich kartów do odpowiedniej planszy. Wyścigi nie powinny sprawić tylu kłopotów ale trzeba uważać na przeciwników którzy częściej spychają nas z drogi. Powered by WESKER-DL Edited August 26, 2009 by WESKER-DL Quote Link to comment
KainGorn 2 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 (edited) Nic nadzwyczaj trudnego:) Zagrałem ok. godzinki i wbiłem 4 trofea;p Edit: No może nie aż tak łatwe to było ale zrobiłem 100%. Najtrudniejsze trofea to zdecydowanie Lap champ i Race ace Edited September 14, 2009 by KainGorn Quote Link to comment
Recommended Posts