Opublikowano 8 września 200915 l Tutaj możemy dyskutować o dwóch gigantach w świecie gier muzycznych . Fakt faktem , że Guitar Hero wypuściło więcej tytułów niż Rock Band ale jak wiemy więcej nie znaczy lepiej Serdecznie zapraszam do zabrania głosu w tym temacie jak i głosowania w ankiecie . Z poważaniem Gryzek . Edytowane 9 września 200915 l przez Gryzek
Opublikowano 8 września 200915 l Mi tam wsio ryba. Mogę klikać zarówno kółeczka jak i prostokąciki. Jak mjuzik jest dobry, to reszta też dobra (GH:Metallica, RB2).
Opublikowano 8 września 200915 l Wnoszę o zamknięcie tematu, bo: a) jest on debilny b) może doprowadzić do mini wojenki/głupiego bezsensownego spamu c) wiadomo, że RB2 miecie wszystko.
Opublikowano 8 września 200915 l Fakt faktem , że Guitar Hero wypuściło więcej tytułów niż Rock Band ale jak wiemy więcej nie znaczy lepiej I koniec dyskusji RB 4 LIFE NIGZ !!!
Opublikowano 9 września 200915 l Autor Wnoszę o zamknięcie tematu, bo: a) jest on debilny b) może doprowadzić do mini wojenki/głupiego bezsensownego spamu c) wiadomo, że RB2 miecie wszystko. Jeśli się więcej tu nie będziesz wpisywał to na pewno , ale to na pewno nie będzie żadnych mini wojen .
Opublikowano 9 września 200915 l Autor RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Oto jest przykład odpowiedzi na dany temat . Ja również dziękuję Pelipe
Opublikowano 9 września 200915 l RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Teraz już jestem ok jak nie mówię wszystkiego? Powiedz mi PO CO ta ankieta? PO CO ci wiedzieć, że bardziej tutaj lubimy RB? Jak nie wiesz co wybrać to się spytaj po prostu, a nie jakieś durne tematy tworzysz. Edytowane 9 września 200915 l przez qb3k
Opublikowano 9 września 200915 l Autor RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Teraz już jestem ok jak nie mówię wszystkiego? Nie o to chodzi czy ktoś jest lepszy czy gorszy ... a nieważne . Z resztą mam i jedno i drugie to po co mam się dowiadywać co lepsze . Chciałem PO pROSTU wiedzieć jak myślicie WY użytkownicy TEGO TUTAJ forum A z resztą TEMAT DO ZAMKNIĘCIA . Edytowane 9 września 200915 l przez Gryzek
Opublikowano 9 września 200915 l RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Teraz już jestem ok jak nie mówię wszystkiego? Nie o to chodzi czy ktoś jest lepszy czy gorszy ... a nieważne . Z resztą mam i jedno i drugie to po co mam się dowiadywać co lepsze . Chciałem PO pROSTU wiedzieć jak myślicie WY użytkownicy TEGO TUTAJ forum A z resztą TEMAT DO ZAMKNIĘCIA . Aha to przepraszam.
Opublikowano 10 września 200915 l Ja tam chętnie poznam usera, który twierdzi, że RB sprząta kupy po GH
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Chryste Panie, czy Wy naprawdę nie widzicie, że TUTAJ jest temat do wojenek ? Odpuśćcie sobie spam.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Lepiej idź się napij, wolę czytać Twoje posty po pijaku niż ten bullshit.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Temat do zamknięcia. GH wymiata jak mój tata, a rock band gra na patatach. lul
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Temat do zamknięcia. GH wymiata jak mój tata, a rock band gra na patatach. lul Stawiam loda za wyjaśnienie hasła pataty. To są ziemniaki?
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Temat do zamknięcia. GH wymiata jak mój tata, a rock band gra na patatach. lul Stawiam loda za wyjaśnienie hasła pataty. To są ziemniaki? sry, adam. BTW. zdjęcia użyte za zgodą Edytowane 15 grudnia 200915 l przez Mac167
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Zastanawia mnie kwestia prawdziwego hardkoru. Co się bardziej nadaje do spuszczenia wpie.rdolu graczowi: GH: Metallica (gitara/expert, perka/expert+) czy Mayhem Pack w RB ? Różnicujemy poziom trudności jednego i drugiego.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Zdecydowanie Mayhem, bo tutaj coś więcej potrzeba niż double-bass. Blasty, drum rolle etc... , a w GH:M po prostu jak masz 2 stopy to bez problemu zagrasz wszystko, nawet co dziwne, przeszedłem nawet połowę Dyers Eve na Destroyerze, ofkoz jednym, naciskając stopę w tych trudnych niby partiach na pałę - to świadczy o poziomie trudności - mówię o perce no i pod względem soundtracku GH:M i tak rządzi
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Aha. To słabo. Ja przeszedłem tą piosenkę za każdym razem na normalnej stopie z RB.