Opublikowano 13 września 200915 l Witam mam roblem z calakiem w Bioshocku nie wiem co musze robic na ach Fully research np. Leadhead Splicer co trzeba zrobic ?
Opublikowano 14 września 200915 l Autor Aha robilem duzo i nic nie bylo ale teraz juz wiem o co chodzi dzieki Edytowane 14 września 200915 l przez Axels
Opublikowano 14 września 200915 l Sa poradniki - wystarczy poszukasz na onlinecenter.pl czy x360a.org
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Siemanko mam problem z jednym osiągnięciem w Bioshocku a nie chciałem zakładac nowego tematu.Chodzi mi o ukryte osiągnięcie Brass Balls czyli ukonczyc grę na najwyższym poziomie trudności bez vita chamber.Szukałem po necie i wyszło że należy sciągnąc darmowe DLC Ryan Industries Plasmids and Gene Tonics i wyłączyc opcje odradzania w vita chamber.Chciałem ściągnąc ale go nie ma i teraz nie wiem czy to może polski live jest nie kompletny z tymi starszymi grami czy jak ? Może wystarczy że przejdę grę ładując sejwa za każdym razem jak zginę (tam gdzie czytałem na ten temat opinie były podzielone).
Opublikowano 28 kwietnia 201113 l Załóż darmowe konto np na UK, ściągnij ten dodatek, graj na swoim koncie i koniecznie na początku gry w opcjach wyłącz te Vity. Wtedy wpadnie, inaczej raczej nie da rady. Ja mam właśnie w taki sposób jak napisałem calaka.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Faktycznie nie pomyślałem o założeniu nowego konta na UK.Wielkie dzięki Edytowane 30 kwietnia 201113 l przez Leatherface