Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

acces point + 2 karty wifi na usb

Featured Replies

Opublikowano

Chce pozbyć się liveboxa. Chce kupic acces point(żeby stał przy telefonie który jest w drugim pokoju bo nie mam zamiaru ciągną kabli + 2 Wifi na usb) myślę że tak do 200zł

Edytowane przez zwierzakX360

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.ceneo.pl/591802   a poza tym http://www.psxextreme.info/topic/57097-jaki-router/

• Dałem linka do taniego i dobrego routera z modemem ADSL. 158 najniższa cena. Dozbiera trochę grosza i kupuje do tego gówniane dongle na usb.

Opublikowano

Do 200zł za wszystko czy za sztukę? bo jak za sztukę to masz niezły budżet i pomyślimy, a jeśli za wszystko to niezły żart ci się udał :D

Opublikowano
  • Autor

Do 200zł za wszystko czy za sztukę? bo jak za sztukę to masz niezły budżet i pomyślimy, a jeśli za wszystko to niezły żart ci się udał :D

chodzi mi o coś takiego:

http://allegro.pl/item733324560_tp_link_access_point_tl_wa501g_fv_najszybsza_wysyl.html +2x http://allegro.pl/item734898475_karta_bezprzewodowa_wifi_na_usb_802_11b_g_tanio.html

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej narazie zostan przy LB i dozbieraj kase na markowy sprzet - router z linka to dolna polka, a dongle usb to jakis chinski badziew, ktory pewnie spowoduje mase problemow.

Opublikowano
  • Autor

doradzi ktoś? bo nowy piec już przyszedł i muszę zamówić. Najlepiej żebym miał wbudowany modem aby mógł stać w pokoju w którym jest telefon domowy.

Edytowane przez zwierzakX360

Opublikowano

Nie mieścisz się w budżecie!!! tani a dobry router z modemem ADSL to wydatek 230~300zł a rozsądne karty wifi na usb kosztują zwykle po 50~80zł/szt

Pentagram HorNet są całkiem fajnymi kartami zwłaszcza wersja N na pci-express (właśnie zamontowałem w domowym pc) niestety na USB jest to zaledwie przeciętniak! z resztą moim subiektywnym zdaniem, większość kart na USB to śmieci!!! nie ważne czy to gwizdki USB czy rozwiązania zintegrowane!

Kup sobie Router Linksys-a z serii WRT54g z modemem ADSL powinieneś trafić takie cuś na allegro za jakieś 200+ zł, a co do kart to wsio rowno, może być pentagram, najważniejsze żeby chipset był jakiś w miarę normalny, no i olej karty z wyprzedaży bo są to najczęściej ostro przeterminowane produkty! bywa że nie radzą sobie zbyt dobrze z obsługą niektórych funkcji np obsługują szyfrowanie WPA2 z poziomu procesora głównego :D (8~20% obciążenia procesora przez cały czas połączenia z siecią)

Opublikowano

Dałem linka do taniego i dobrego routera z modemem ADSL. 158 najniższa cena. Dozbiera trochę grosza i kupuje do tego gówniane dongle na usb.

Opublikowano

Dałem linka do taniego i dobrego routera z modemem ADSL. 158 najniższa cena. Dozbiera trochę grosza i kupuje do tego gówniane dongle na usb.

He he klepnąłeś "napisz" jako pierwszy :D

Opublikowano

Mam Pentragrama na USB i czasami dziwne cyrki daje - podpinam pod USB ktore 100 x podpinalem to jakos go nie widzi czy tez przez wifi grajac w gre online na PC mam wyzsze pingi. Brejdak na laptopie przez Wifi gra bez problemu.