Jump to content

WWE Smackdown vs Raw 2010

czester666

Recommended Posts

Posted

Kolejna odsłona kultowej już serii o wrestlingu ukaże się już 20 października a w europie 23 :)

Gra zapowiada się świetnie , jako wielki fan tego sportu już nie mogę się doczekać.

oto pełna lista zawodników :

Batista

; Big Show

Carlito

Chavo Guerrero

Chris Jericho

Christian

CM Punk

Cody Rhodes

Dolph Ziggler

; Edge

; Evan Bourne

; Ezekiel Jackson

; Festus

; Finlay

; Goldust

Jack Swagger

Jeff Hardy

Jesse

John Bradshaw Layfield

John Cena

John Morrison

; JTG

Kane

Kofi Kingston

; Mark Henry

Matt Hardy

Mike Knox

Montel Vontavious Porter

; Mr. Kennedy

Primo

Randy Orton

Rey Mysterio

R-Truth

; Santino Marella

; Shad

Shawn Michaels

Shelton Benjamin

; Ted DiBiase

The Brian Kendrick

The Great Khali

The Miz

Tommy Dreamer

Triple H

Umaga

Vladimir Kozlov

Willam Regal

WWE Divas

Beth Phoenix

Brie Bella

Eve

Gail Kim

Kelly Kelly

Maria

Maryse

Melina

Michelle McCool

; Mickie James

Natalya

Nikki Bella

znane są juz ceny :

PS2-119.99 ZŁ

PS3-179.99 ZŁ

XBOX 360-JW.

NINTENDO WII-149.99 ZŁ

SONY PSP-119.99 ZŁ

NINTENDO DS-89.99 ZŁ

Niestety na x'a najdroższa :(

Co zaoferuje gra ?

Zmieniony CAW Mode:

Zmieniono interface i ogólny wygląd CAW mode. Poprawiono wygląd stworzonej postaci i dodano nowe części, teraz stworzony wrestler będzie wyglądał tak dobrze jak inne gwiazdy WWE. Wraz z nowym pędzlem (Paint Tool) możesz wzbogacić swoją gwiazdę o nowe, zaprojektowane przez Ciebie, oryginalne tatuaże, loga i inne unikalne wzory.

Narzędzie to będzie dostępne jedynie dla posiadaczy SONY PLAYSTATION?3 Computer Entertainment System oraz Xbox 360?.

Twórca storyline'ów WWE:

Stwórz własne unikalne storyline'y. Wybierz gwiazdy, scenkę, miejsce, ujęcia kamery, mecze, emocje postaci, a nawet napisz własny scenariusz. Stwórz całą galę, kartę wraz z walkami, unikalnymi stypulacjami, interwencjami i innymi zawirowaniami sytuacji.

Pobierz wytwory innych graczy:

Wraz z WWE Universe możesz wymieniać twoje filmy z gry, CAWy, Stworzone Storyline'y, Finishery itp. poprzez wysyłanie i ściąganie ich na specjalny serwer. Za pomocą wyszukiwarki możesz znaleźć interesujące Cię rzeczy. Ściągniętych rzeczy można używać zarówno w trybie off-line, jak i on-line.

Dostępne jedynie dla posiadaczy Sony PLAYSTATION 3 i Xbox 360?.

ROAD TO WRESTLEMANIA:

Popularny tryb powraca wraz z nowymi storyline'ami, dostępnymi także dla Div WWE i CAWów.

SUPERSTAR THREADS (nagłówka nie potrafię zrozumiale przetłumaczyć*):

Pierwszy raz w tej ważnej historii (chodzi tu zapewne o serię SD/SvR), Możesz stworzyć własny strój dla Gwiazd WWE (tych oryginalnych) przez zmianę kolorów ubrań, dodawaniem nowych logów, malunków, ochraniaczy, butów itd. Zapisz alternatywny wygląd postaci i używaj w zwykłej grze, a także w grze przez sieć.

Dostępne jedynie dla posiadaczy SONY PLAYSTATION 3 i Xbox 360?.

+ tworzenie swojego finishera rozbudowane ( teraz można min z lin )

To tyle :) szykuje się niezła gratka :P Grałem we wszystkie części tej serii oprócz 2007 ale na ps2 :P ostatnio kupiłem dopiero xboxa więc bedzie to pierwsza moja gra z tej serii na tą konsolę :D

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To chyba jakaś pomyłka jest, nie? JBL jest, a nie ma Undertakera? ;o Jak może zabraknąć Undertakera w grze WWE??

Edit: Ok, sprawdziłem w necie i widzę, że jest Undertaker. Geez, nie strasz mnie tak xD

Edited by Hobbith
  • 2 months later...
Posted

A co się obecnie dzieje z moim ulubionym wrestlerem o ksywce Raven? Walczy gdzieś? Bo ostatnio, kiedy go widziałem, to był w TNA, ale to już dawno było.

Raven wrócił do TNA jakiś miesiąc-dwa temu. Ponownie dołączył do stajni dr. Steviego i Dafney oraz feuduje z Folleyem i Abbysem. Zdaje się też, że jego aktualny come back będzie trochę dłuższy niż ostatni.