Jump to content

Machine Girl

Guest Frostbite

Recommended Posts

Guest Frostbite
Posted

Najbardziej zeschizowany, poryty, brutalny, tak glupi ze az smieszny film gore prosto od czajnikow ;] Ogladal ktos? Wrazenia? ;] Ja to widzialem 2 razy, mialem wtedy niezla beke z tego jaki ten film jest popier****ny ;]

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=MBt1SihHDt0

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest _Milan_
Posted

tokyo gore police jest brutalniejsze, bardziej poyebane i co najwazniejsze mniej ch,ujowe.

Posted

Milan ma racje, ciezka schiza z TGP odstawia MG na starcie. Typiara "pies" stojaca na 4 karabinach szturmowych zamisat konczyn na koncu masakruje.

• 2 weeks later...
Guest Frostbite
Posted

Obejrzalem TGP kilka dni temu.... Wrazenia mam mieszane, o wiele bardziej podobal mi sie MG - przy TGP zasmialem sie tylko 2-3 razy (koles strzelajacy ku.tasem, reklama wrist cuttera i cos tam jeszcze) a bylem niezle skoszony ;] Film jest ostry, lepiej zrobiony niz MG, powazniejszy i ogolnie lepszy - chociaz mi akurat podobal sie bardziej MG ;] TGP trafi do wiekszej liczby odbiorcow niz MG.... Studio odpowiedzialne za te 2 filmy ma jeszcze cos ciekawego na koncie? Tak btw od TGP podobal mi sie bardziej Grindhouse Planet of Terror ;] Ogladal ktos?

• 1 month later...