Posted October 17, 200915 yr Nie wiem jakim cudem pękło mi pudełko na baterie w padzie. Podejrzewam że ktoś z domu mu w tym niecelowo pomógł, ale nie o tym mowa. Teraz baterie trzymają się w nim bardzo luźno, przez co przy mocnych wibracjach (np. strzelanki) pad się wyłącza, co doprowadza mnie do wściekłości, bo zanim uruchomię go ponownie, najczęściej leże na ziemi albo kończę z małą ilością życia. Czy takie coś kwalifikuje się pod naprawę gwarancyjną? Jeśli nie, co w takim razie robić? Nowego pada się nie opłaca kupować, zaklejanie taśmą nie pomaga, bo nie idzie tego docisnąć i zakleić, znalazłem na Allegro takie pudełko, ale kosztuje 3 dychy, co się raczej nie opłaca.
October 19, 200915 yr jesli gwarancji nie uznają to jedyną radą bedzie kupienie charge&kit - czyli akumulatorka z kabelkiem - zastąpi baterie razem z pudełkiem na baterie cena ok 60-70zł
October 19, 200915 yr jesli gwarancji nie uznają to jedyną radą bedzie kupienie charge&kit - czyli akumulatorka z kabelkiem - zastąpi baterie razem z pudełkiem na baterie cena ok 60-70zł zestaw ten kupisz już za 30 zł. ewentualnie zainwestuj w nowego pada. Kupisz już za 70 zł
October 26, 200915 yr zestaw ten kupisz już za 30 zł. gdzie taki zestaw za 30zł ?? to bym kupił bo ostatnio moj charge&kit nie trzyma długo