afek 0 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 witam Chciałbym pokazać pewną postawę godną naśladowania, mistrz Polski w grze Cod4.PS3 przekazał zdobyte przez siebie nagrody na rzecz domu dziecka. Link do artykułu Nasza scena egamingowa, pomimo tego ze duzo mneijsza od tej pctowej moze świecić doskonałym przykładem czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Bardzo ładnie postąpili. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Bardzo spoko. Zamiast kłócić się o to kto bierze konsolę, oddali dzieciakom Lubię takie akcje, sam kiedyś oddałem PSX-a do domu dziecka gdzie siostra pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Jak przeczytałem, a później zobaczyłem zdjęcie to aż się łza w oku zakręciła. Dali przykład, że każdy może pomagać, wystarczy tylko chcieć "zauważyć" ludzi w swoim najbliższym otoczeniu. Od razu się przypomina jak beznadziejny w naszym kraju mamy system opieki nad sierotami gdzie dzieciaki zamiast wychowywać się w rodzinach zastępczych są dosłownie przechowywane w domach dziecka, które są de facto "dziurawymi skarbonkami", po opuszczeniu których młodzi ludzie najczęściej kończą na ulicy bo nie wpojono im nawet podstawowych zasad funkcjonowania społeczeństwa. Edytowane 20 Października 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi