Posted October 24, 200915 yr Niby w Pchlim Targu mamy dział 'Inne', gdzie można wrzucać płytki i inne muzyczne bajery, ale raczej niewiele osób tam zagląda. Postanowiłem więc założyć taki temat w underze, coby posprzedawać i powymieniać się płytkami :nerd: Hiphopy mają u siebie taki temat, co prawda nie cieszy się on zbyt dużą popularnością, ale sama idea jest niezła. Zacznę skromnie, bo jedną płytą: Eyehategod - Take as needed for pain stan płytki idealny, jest to digipack i niestety lewy górny róg się trochę zgniótł, reszta opakowania spoczko. Edycja wydana w 3000 egzemplarzy w Europie. Najbardziej zależy mi na wymianie na Converge - Jane Doe lub Down - NOLA, ale inne propozycje również mile widziane. W przypadku chęci kupna to jakoś się dogadamy z ceną, ale bardziej zależy mi na wymianie Proponuję, aby w tym temacie pisać tylko swoje oferty, a zainteresowani niech walą na PW. pozdro
October 25, 200915 yr Wymienię za Rootwater - Under z odpadającym przodem pudełka i lekko porysowaną płytą.
October 26, 200915 yr Sprzedam bilet z koncertu Kayo Dot w Poznaniu. Było tylko 20 osób, więc to wielki rarytas. Cena wywoławcza: 150 zł.
October 26, 200915 yr Rozje.bana pałka perkusisty zespołu Jucifer. Cena do negocjacji. Oferty prosze słać na PM.