Posted October 26, 200915 yr Dyskusje na temat tej postaci w Tekkenie 6 na PS3/X360/PSP oraz Tekkenie 6 BR na automaty.
November 23, 200915 yr Nikt nie gra Jackiem w szóstce? Jutro na backdashu pewnie pojawią się moje wypociny na temat juggli. Ogólnie Jack-6 > Jack-5, i to bardzo.
November 23, 200915 yr Jak bede mial troche czasu to troche swoich wypocin moglbym dodac. Jack 5 DR >>> Jack 6 niestety. Troche mu zabrali, jedynie ten bound system jes jakby pod Jacka w 6-tej czesci Ogolnie to duzo zmian, duzo dostal, duzo mocniejsze juggle w porownaniu do 5-tki.
November 23, 200915 yr E tam, moim zdaniem jest lepiej. Dobre wall carry, dobra ściana, wreszcie więcej bezpiecznych poke'ów, a nie bazowanie tylko na d/b+1, d/f+4 i starym 2, do tego pickup backrolli za całkiem niezły dmg. d/f_ws+3,2 jest genialne pod ścianą, hit confirmable, zabiera mnóstwo hp. 1+2 dobrze trackuje, gdyby miało trochę mniej ujemnych klatek na bloku byłoby miodne. d/f, d/f+2+4 i windmill punche prowadzą do juggli za 50% (Wreszcie ), deathfist i ff+1+2 to prawie 50%. Ja nie narzekam. Boli mnie tylko to że jedyne czym może karać -10 to kaszaniaste f+2, no i odwieczny brak ss... Przydałby się też jakiś dobry low crush. ;p http://backdash.word.../t6-jac-juggle/ - Trochę juggli, część z zaibatsu, część moja. Edited November 23, 200915 yr by HateMe!