Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 10 Kluby

Featured Replies

Opublikowano

Klub: KONGO

Platforma: Playstation 3

Obecnie szukam jeszcze z 5-10 zawodników. Jeśli ktoś chce do nas dołączyć pisać do mnie na PSN...proszę podawać POZYCJĘ na której chciałoby się grać.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Klub: KONGO

Platforma: Playstation 3

Obecnie szukam jeszcze z 5-10 zawodników. Jeśli ktoś chce do nas dołączyć pisać do mnie na PSN...proszę podawać POZYCJĘ na której chciałoby się grać.

Siemasz.Jutro w końcu po dwumiesięcznej przerwie odpalam konsole i chetnie przyłączę sie do twojej drużyny.Mój nick saperGDA

Pozycja...Pomoc najlepiej lewa

Edytowane przez saper39

Opublikowano

Czy któryś z forumowiczów na X-a stworzył klub ? Jeżeli tak to chętnie dołączę, jeżeli chodiz o pozycje to prawy pomocnik (off) bądź ŚP.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam ludzi do klubu.Konsola Ps3.

Moje wymagania to:

1. Czas na granie także w tygodniu.

2. Jakieś umiejętności.

3. Posiadania Hs'a.

4. Nie granie pod siebie.

5. Nie narzekanie na lagi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemano.Szukamy chetnych do gry w naszym klubie w fifa 10 na playstation3.Klub nazywa sie polish vodka squad i radzimy sobie calkiem niezle.Na pierwszych 10 meczy wygralismy tylko jeden ale teraz sie zgralismy i stosunek wygranych do porazek wynosi conajmniej 3:1.Mamy dwoch dobrych napastnikow i jednego dobrego pomocnika ofensywnego.Szukamy drugiego pomocnika ofensywnego i dwuch pomocnikow defensywnych.Liczy sie to aby grac czesto czyli conajmniej 3-4 razy w tygodniu.Wysylac mi prosby o przyjecie do klubu na PSNid saperGDA.Bede przyjmowal wszystkich chetnych ale nie jestesmy jakimis tam leszczami i to jak dlugo kto pogra w tym klubie bedzie zalezalo od tego co soba zaprezentuje.Gramy codziennie wieczorami a w weekendy roznie.Pozdro!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po doświadczeniach i grze w innych klubach postanowiłem sam założyć klub bo chcę żeby jego funkcjonowanie było jak najlepsze. Poszukuję zawodników na każdą pozycję, grających zespołowo i w miarę często. Czekam na chętnych. Klub Polish Kickers. Mój PSN KoksRio. Zapraszam i czekam!

Opublikowano

Klub Polish Kickers szuka ludzi do gry. Dziś wieczorem pierwszy mecz! Pisać do mnie na PSN KoksRio. Zapraszam na każdą pozycję ogranych graczy

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

klub Stachanowscy :

szukamy dobrych doswiadczonych zawodnikow

co mają ponad 80% odblokowanych wyzwan wirtualnej gwiazdy

PSN - suszinho18

• 1 rok później...
Opublikowano

Szukam ludzi do nowo założonego klubu o nazwie KANONIERZY narzazie jestem w nim tylko ja i kolega ale zapraszam wszystkich chętnych do gry moje gg 35273020

PSN mikunia1

Edytowane przez Bartolo