Kalel 3 634 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Gra ktoś jeszcze w Bordelands ? Niedawno zacząłem więc mam tylko 22 lvl. Hunter'em Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Siemka szukam kogoś najlepiej 4 osób chętnych skończyć grę razem mam 12 poziom jeżeli pamiętam ponieważ pierwszy save mi się skasował i za bardzo samemu grać już mi się nie chce.Chętni pisać na psn SpacierShark123 chętnie pogram Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Mam żołnierza na 38 lvl. Jak ktoś ma podobnie to chętnie pogram ;] HS: jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Walker 1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pukajcie i do mnie w sprawie gry. Hunter na 22 lvl. PSN ID: Pan_Rysownik Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) Kupilismy sobie ze znajomym Borderlands i nie mozemy sie polaczyc a konkretnie nie mozemy sobie wyslac zaproszen. Mial ktos taki problem? Nie dziala ani opcja zapraszana znajomego z gry, ani hostowanie prywatnej gry. Pomocy EDIT Juz niewazne, kolega po prostu nie mial zainstalowanych dodatkow. Edytowane 11 Marca 2011 przez Zajcik Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jbc. Mogę komuś pomagać Siren max lvl.+ wszystkie DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 szukam chetnych na coopa - mam zolnierza na 8lvl (brak dodatkow) Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Są jakieś osoby chętne na coop . Na multi są straszne lagi a samemu ciężko mi snajperem się gra.Tak w parę weekendów byśmy skończyli grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Są jakieś osoby chętne na coop . Na multi są straszne lagi a samemu ciężko mi snajperem się gra.Tak w parę weekendów byśmy skończyli grę. Jeśli tylko będę widoczny online to z dziką przyjemnością zagram. Wyślij zaproszenie i pogramy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jest ktoś chętny na przejście 4. DLC (te areny)? Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Gra ktoś jeszcze online? Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Gra ktoś jeszcze online? yup czasami pogrywam ta gra ma swój unikalny klimacik i można się odstresować po ciężkim dniu. Edytowane 29 Lutego 2012 przez a_di1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mam pytanie jesli kupie edycje game of the ear to bedzie dzialac stary save bo nieukrywam troche tam mialem Cytuj Odnośnik do komentarza
cohlerc1 0 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ktos jeszcze gra online bo wlasnie kupilem i szukam kogos do coopa. nick taki jak tu i posiadam hs :] Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Napisz do mnie. Ostatnio grałem z Trodeusem i z jeszcze jednym znajomym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Szukam osoby/osób do przejścia całej gry w coopie, od początku do końca. Mam wszystkie dodatki (tak sądzę - wersja GOTY ). Brak HS. Cytuj Odnośnik do komentarza
cohlerc1 0 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) chetnie sie dolacze zostaly mi jeszcze dodatki do zrobiennia :> odezwij sie na psn Edit: choc jak zobaczylem trofelak to masz juz wiekszosc zrobione Edytowane 13 Lipca 2012 przez cohlerc1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jak ktos chetny na co-op'a to dodawac i pisac ze z foruma. Na razie brak hs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Poszukuje kogos do coopa do skonczenia glownego watku. Aktualnie mam 24 lvl i jestem na misji 31 The Next Piece. Lacznie jest ich 46. Najlepiej jakby ktos mial wyzszy level ode mnie tudziez skonczona juz gre. Fajnie by sie umowic na jakis dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Przeszedłem grę prawie dwukrotnie, ostatnio grałem w dlc. Możemy się na kiedyś spiknąć, rzecz w tym, że grywam raczej wieczorami (20), lub późnymi wieczorami (22-23) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Moją przygodę z Borderlands zacząłem od razu z kolegą, z początku wydawał się nudny, ale im dalej w las tym lepiej! Jak już siądziemy to ciężko nas oderwać. Tysiące broni, kilomtry chodzenia i to w cale nie nudnego. Ktoś miał na prawdę za(pipi)isty pomysł by połaczyć gre FPS z RPG(to moja pierwsza w jaką grałem, w ogole są jakieś inne?). Dzewko skilli niby nie duże, ale i tak trudno sie zdecydować co masterować( btw ciekawe co to będzie w Borderlands 2 haha). Postacie tylko 4 albo az 4 bo nie wiem co innego mogli by dodać. Ja grą jaram się na maksa! Idealna jeśli ktoś lubi gry FPS i RPG, ale po co ja to pisze gra jest dośc stara by każdy już jej troche dziabną. Na koniec dodam, ze z wywieszonym jęzorem czekam na Borderlands 2 gdzie bedzie znacznie wiecej mozliwości w jeszcze lepszym wydaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi