Mariusz5394 1 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Witam wszystkich fachowców od ps 3 na forum mam takie pytanko zakupilem kino domowe logitech z-5500 i chcialbym go polączyć razem z ps3,przez jaki najlepiej kabel i pod jakie wyjście podlączyć aby dzwięk byl jak najlepszy i jak skonfigurować ps3 pod dzwięk audio.zgóry dziękuję za porade i poz wszystkich na forum Quote
Ken Marinaris 386 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Uzyj kabla optycznego(musisz dokupic).W samym PS3 musisz jedynie zaznaczyc w ustawieniach dzwieku,ze ma byc kierowany poprzez wyjscie optyczne.Nic wiecej nie musisz robic,milego odbioru. Quote
Mariusz5394 1 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 A jakim innym kablem morzna polączyć ps3 z logitech oprucz optikal ?? Quote
CoATI 1051 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 chinchami ale wtedy bedziesz mial stero... btw. OD TAKICH PYTAN JEST STOSOWNY TEMAT!!!!!!! (pipi) Quote
VVenHiLee 0 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dobry wybór kina. Mam z-5400 i słucha się tego rewelacyjnie. Kolega ma z-5500 i powiem szczerze że to dopiero ma kopnięcie , ale trzeba mieć jeszcze odpowiednio duży pokój. Najlepszym rozwiązaniem jest oczywiście kabel optyczny . Tu nie chodzi o sygnał 5.1 bo taki mozna równiez uzyskać przez wspomniane czincze ( tak ! mozna! ) potrzebny jest tylko dekoder ( z-5500 go posiada w sobie ) . Optyczny kabel zapewnia jakość ! i na tym powienieneś się skupić. taka rada ode mnie - Na sprzęcie Audio nie oszczędzaj . To ci się później zwróci doznaniami w grach lub w filmach. pozdro Quote
Recommended Posts