December 15, 200915 yr Tak jak w temacie. O lagu, lagach i ladżeniu. Ostatnio pojawiły mi się problemy z nim związane. Na iksboksie przerzuciłem się ostatnio na kabel HDMI i jak do tej pory na kablu VGA i bezpośrednim podłączeniu do głośników grałem na lagu audio video 0/0 (mowa o RB2, z GH nie mam problemów) , tak teraz, z takim lagiem robię faila na Bat Country Sprawdzałem różne ustawienia i ni choja nie mogę ustawić dobrego laga. Napiszcie mi proszę swoje ustawienia i sprzęt na jakim gracie(tv i ew. wzmacniacz) Może pomoże mi to w odnalezieniu złotego środka
December 15, 200915 yr Mam podłączony monitor 24" kablem VGA i po bawieniu się w ustawienia tego laga, było tylko gorzej. Gram więc na 0/0.
December 15, 200915 yr Author Na vga grało mi się idealnie z lagiem 0/0 ale przez HDMI porażka ewentualnie jest to wina nowego sprzętu muzycznego
December 15, 200915 yr ja tam mam zawsze po kilkadziesiąt ms na plus albo minus. Za każdym razem jak robię ten test wychodzi inaczej Trzeba się przyzwyczaić po prostu.
December 15, 200915 yr Wojtek, jak masz ustawiony dźwięk i czym podłączony ? Jeżeli to kogoś uratuje, to granie na optyku mija się z celem.
December 16, 200915 yr Author Ja mam xboxa przez HDMI podłączonego do monitora, a z monitora kablem jack-jack do głosników. Bez amplitunera i udziwnień/