matrix_dk 1 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Widzę że nie takiego tematu a gra chyba na niego zasługuje I od razu mam dwa pytania: Gdzie jest napisane ile jest sekretnych paczek i Logów? Jak pokonać piąta mackę w ostatnim LVL? z czterema nie miałem większych problemów ale ta piąta jakaś nieśmiertelna jest Quote Link to comment
MrSatan 20 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Grałem w triala, nie wiem, ale gra nie podeszła mi zupełnie. Za ciemno i brak "alienów" z amigowego orginału. Quote Link to comment
GoltaR 42 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 (edited) Trial nie zachęcił mnie do wydania na tą grę 800 punktów, uważam , że Zombi Apocalypse jest fajniejsze. Klimatu z amigi nie czuć zupełnie. Edited December 18, 2009 by GoltaR Quote Link to comment
zimzvm 36 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 niestety muszę się zgodzić z Goltarem... klimatu z pierwowzoru jakby nie ma. albo po prostu już nie pamiętam tego specyficznego feelingu. poza tym wtedy byłem młodszy i zupełnie inaczej odbierałem gry komputerowe. niemniej nie zmienia to jednak faktu, że gra jest naprawdę przednia. atmosferą i klimatem blisko jej do Dead Space. jak za(pipi)ista to gra, mówić nie muszę. jakkolwiek aktualnie jestem po przejściu 3/5 gry i do tej pory bawiłem się znakomicie. nieco ganiania tam i z powrotem, ale ma to swój urok... no i nigdy nie można być pewnym skąd wylezą alieny. jeśli już o obcych mowa, to podobają mi się ich różnorodne formy, każdy jest na swój sposób dopracowany. wygląd może nazbyt insektoidalny, ale wyglądają naprawdę bardzo dobrze. i co ważniejsze - pasują do klimatu. czekam na kolejne epizody, szczególnie na Tower Assault. z tego co pamiętam to była moja ulubiona odsłona. ciekaw jestem czy ten pseudo remake zachowa również poziomy na zewnątrz. Quote Link to comment
Recommended Posts