Lucek 4417 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wice Wersa to wrocławska formacja pochodząca z dzielnicy Krzyki, będąca prekursorem rapu na swoim osiedlu ?Borek?. Stamtąd pochodzą jego członkowie: Radio i Dogas. Pod wspólną banderą nagrywają od 2002 roku, choć każdy z nich swoją przygodę z rapem rozpoczął dużo wcześniej. Pod koniec 2008 roku Wice Wersa wraz z Verte zdecydowali nagrać wspólną płytę pod jednym szyldem: Wice Wersa. Obecnie przygotowują album zatytułowany ?Między niebem a piekłem?, który ukaże się w 2010 roku. Pobierz mp3 Wice Wersa feat. Waldemar Kasta, TDF "Płoną Bębny" muz. Mrozu, scratch DJ Macu, miks PMX. http://wielkiejol.com/news/wice_wersa_feat_kasta_and_tede_-_plona_bebny_404.html http://wielkiejol.com/downloads/WICEWERSA_PLONA_BEBNY.mp3 Jaram się kawałkiem! Quote
mortis 2 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dawno nie slyszalem tak za(pipi)istego kawalka ;o czekam niecierpliwie na plytke. Dzieki Lucek za namiar ;] Quote
szeni 114 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sam numer slaby, Tede strasznie na sile, bit zdaje sie byc jakims odrzutem, w dodatku brzmi podobnie do "Pali sie dach" - nawet tytul podobny. Czekam na jakis inne single. Quote
tk___tk 4795 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wice Wersa od zawsze byli chu.jowi - kolaboracja z ledwo zipiącymi emerytami nie potrafiącymi wydusić z siebie ani jednego dobrego wersu nie jest w stanie tego zmienić. Kolejny babol na staczającej się po równi pochyłej wrocławskiej scenie. Quote
Lucek 4417 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Sam numer slaby, Tede strasznie na sile, bit zdaje sie byc jakims odrzutem, w dodatku brzmi podobnie do "Pali sie dach" - nawet tytul podobny. Czekam na jakis inne single. ja sie jaram bitem i wersami waldemar + verte Quote
mortis 2 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sam numer slaby, Tede strasznie na sile, bit zdaje sie byc jakims odrzutem, w dodatku brzmi podobnie do "Pali sie dach" - nawet tytul podobny. Czekam na jakis inne single. ja sie jaram bitem i wersami waldemar + verte ja podobnie wlasnie ;] Quote
Recommended Posts