Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Znikające trofea

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy kiedykolwiek komuś coś takiego się przydarzyło , ale:

Dzisiaj normalnie włączyłem swoje ps3, podładowałem sobie pada jak zwykle i po godzince włączyłem Dragon Age: Origins. Dzień wcześniej miałem 79% trofeów, gram już drugą postacią , poszedłem bić potworki, aż tu nagle wskoczyło mi trofeum. Ale zaraz, przecież to trofeum już dostałem! Pomyślałem sobie, kurde chyba coś jest nie tak. Wszedłem w listę swoich ps3 trophies a tam z 79% zrobiło się 8% (dostałem te złote trofeum więc podliczyło mi 8%).

Jeszcze nigdy nie przytrafiło mi się coś takiego, bardzo dziwna sprawa... Spróbuje skontaktować się z serwisem i dowiedzieć się czy mogę odzyskać utracone dane.

Niestety dodzwonić do nich się już nie dodzwonię dzisiaj bo konsultanci pomagają do godziny 18.00

Czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim? ;p

Edytowane przez KainGorn

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 721
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm tego typu atrakcji to na szczęście nie miałem, ale czasem po zagraniu w niektóre gry i zsynchronizowaniu trofeów, % i ilość trofeów były nadal po staremu tak jakby w ogóle się nie aktualizowały. Procenty się też cofały, a w comparison widać było że nie mam tych trofeów mimo, że w trophy collection były, ale potem się wszystko synchronizowało porządnie. Ogólnie to problemów brak.

Edytowane przez Wolak10

Opublikowano

mialem to samo po zmianie dyzku z 80gb na 320gb, przed odpaleniem dajmy na to LBP mialem tyle samo % ile zawsze a po odpaleniu wyskoczyly mi trofejki za online i mialem ok 10% - zrobilem synchro z serwerem sony i wszystko worcilo do normy takze nie ma sie czego bac

Edit 1.

@Wolak10 : kazdy tak mial najwidoczniej nawalaly serwery na centrali sony bo innego wyjascia nie ma.

Edytowane przez p3r3z

Opublikowano
  • Autor

Pokombinowałem już trochę i się udało. Koledze dałem by wbił się na konto, synchronizacja i tam miał normalnie te 79%. Więc wszedłem na konto swoje, dalej miałem 8%, po synchronizacji odnowiło mi się 79%. Dość dziwna sprawa, wcześniej synchronizowałem trofea i zrobiło mi się te 8%, a teraz synchro znowu i zrobiło się 79%.

Czytałem że jakiemuś kolesiowi zniknęły trofea z AC 2 i podobno po 3 dniach odzyskał to co miał, ale stracił to co zdobył nowego z tej gry. Trochę dziwne, może podkoloryzowane więc nie wiem.

W każdym razie temat może zostać zamknięty, lub jeśli ktoś kiedyś będzie miał podobne problemy - przenieść go do Forum nieprzeczytane PS3 - Scena, Underground, Hardware, FAQ lub zostawić tu jako pomoc.

Dzięki i pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.