sakiu 83 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ano, pograłem troszkę Noel i jest to prawie nowa postać, cały drive przemodelowany...to co odpalało DD z ziemi to odpowiada teraz za odpalanie jednego z drive combosów >_< ciężko mi będzie grać w CT teraz z wiedzą, że za pół roku będę od nowa musiał się uczyć Noel haha ;p W sumie to można by olać CT i ćwiczyć Noel + jakiegoś suba do wyjścia CS na ps3 ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ale po co chcesz sie uczyc od nowa? przecierz ukyo bedzie gral bangiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 XD Tylko nie ruszać Tsubaki, jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ukyo jak zwykle szaleje bez powodu :] Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Gattz dokladnie chcesz moze zagrac dzisiaj wieczorem chetnie za toba pogonie :> Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja bym sie tez pisal ale tak kolo 22. Ja sie zaczynam uczyc Perfect Blocka bo w zyciu smoczych kul w CS nie uzbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 nee dzieki. w bb nie gram juz wiec od dawna i jest na mojej to sell list by sie nie kurzyla. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Wiec skoro nie grasz to ( a jak grales to grales strasznie choojowo ) to prosze cie o nie komentowanie mojej za(pipi)istosci bo jestes za waski w uszach Dziekuje ps. Idz sobie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 a twoja jedyna wada jest skromnosc co? a te topiki czytam bo moze wroce na bbcs ps. jak mozna komentowac cos czego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Oczywiscie ze to moja jedyna wada Ja moge grac na arcade bo jest umnie na wiosce wiec komentuje cos co jest Poki co wole grac online w CT i nabywac doswiadczenie Bangiem zeby pozniej od dnia nr jeden kopac dupy wszystkim jak leci :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja moge grac na arcade bo jest umnie na wiosce wiec komentuje cos co jest Ale jemu chodziło o twoją zaje.bistość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 widocznie jest za waski w uszach na czytanie ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ale lecicie offtopem niema co. Pisze sie ktos na jakies granie dzisiaj kolo 22? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Do ORNITA - nie moge zapodac mirrorka stary bo mi regulamin nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi