futrzak1 0 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 hej, od niedawna mam dopiero PS3 i jestem zainteresowany tymi zrzutkami na gry, ale mógłby mi ktoś napisać jak to dokładnie wygląda? jak się zrzucamy? przelew na konto ? a potem jak ta gra wędruje do całej 5 która się zrzuciła na nią ? szukałem tego na forum ale nie umiałem znaleźć takiej info... z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 5 osob - 1 ma karte i kupuje. Najpierw pozostale 4 osoby przelewaja jej kase, ona wtedy kupuje podaje dane do konta, wszyscy sciagaja i sa szczesliwi :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 to tez moze sie przydac... Instrukcja pobierania gier z PSN (by Coati)I. Udostepnienie konta z grą a) Po otrzymaniu loginu i hasła do konta PSN, tworzymy nowy profil na konsoli o dowolnej nazwie po czym logujemy się do sieci. b) Wchodzimy do PS Store i wyszukujemy z listy zakupionych rzeczy interesującą nas pozycje c) Włączamy ściaganie i możemy przelogować się na własny profil d) Instalujemy i gramy II. Udostepnienie kodu do produktu a) Logujemy się w PSN b) Wchodzimy do PS Store c) Wybieramy opcje: Redeem Codes i wpisujemy 12-cyfrowy kod promocyjny. d) Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie - pobierz produkt i ciesz się nim. III. Deaktywacja konta PSN a) Logujemy się na konto które chcemy deaktywować b) Przechodzimy na zakładkę PSN i kolejno: Account Menagment -> System Activation -> PS3 System -> Game -> Deactivate System ~~Z jednego konta może korzystać aktywnie 5 osób [5 aktywowanych konsol] ~~Deaktywacja konsoli skutkuje zwolnieniem się tzw. slota. 1 slot = 1 aktywowana konsola na danym koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 A ja mam problem. Kumpel kupił sobie voucher na 5 gier (Burnout, Crash Comando itp.) no i podał mi kod ale u mnie ten kod nie działa. Wie ktoś dlaczego? Kolega ten kod wpisał tylko raz więc u mnie powinno działać i jeszcze u trzech innych osób. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 A ja mam problem. Kumpel kupił sobie voucher na 5 gier (Burnout, Crash Comando itp.) no i podał mi kod ale u mnie ten kod nie działa. Wie ktoś dlaczego? Kolega ten kod wpisał tylko raz więc u mnie powinno działać i jeszcze u trzech innych osób. Proszę o pomoc Nie masz wpisywać kodu (raz użyty staje się niważny), tylko zalogować się na konto kolegi. Musi ci podać login i hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza
futrzak1 0 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 koledzy a jeszcze mam takie pytanie, bo zrobiłem swoją pierwsza zrzutkę na gry... i wszystko było ok, ściągnąłem, zainstalowałem i grałem... ale następnego dnia gdy chciałem odpalić którąś z ściągnięty gierek to wyskakuje mi informacja: nie można znaleźć informacji o prawach autorskich czy jakoś tak czy ktoś wie o co biega ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Zapewne wywaliles konto, z ktorego sciagales gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi